Ελισάβετ Μουτάφη & Μάνος Νιφλής: Υιοθέτησαν παιδί από την Αφρική - Η πρώτη φωτογραφία μαζί του στο νέο του σπίτι

Σε πελάγη ευτυχίας το ζευγάρι

Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Ελισάβετ Μουτάφη γνώρισε τον Μάνο Νιφλή πριν από χρόνια και από την πρώτη στιγμή οι δυο τους "κόλλησαν". Ερωτεύτηκαν, έμειναν μαζί και λίγο καιρό αργότερα αποφάσισαν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας (δείτε εδώ την αποκάλυψη για την πρόταση γάμου που της έκανε). Ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε στη Σαντορίνη, την πρώτη μέρα του Σεπτέμβρη το 2018 και έκτοτε πλέουν μαζί σε πελάγη ευτυχίας.

«Με τον Μάνο παντρευτήκαμε την 1η Σεπτέμβρη του 2018. Παντρευτήκαμε λίγους μήνες μετά τη γνωριμία μας. Ερωτευτήκαμε κατευθείαν. Μείναμε μαζί από το βράδυ, έγιναν όλα πολύ γρήγορα. Τον γνώρισα από την κουμπάρα μου την Μαρίνα Ασλάνογλου, ήταν προξενιό. Μου είχαν πει να πάμε για ένα ποτό, εγώ ήμουν αρνητική αρχικά, αλλά μετά πήγα και εκεί γνωριστήκαμε. Ήταν ακαριαίο, στην δεύτερη συνάντηση μείναμε μαζί. Στο πρώτο ραντεβού βγήκαμε και με τους φίλους μου για να τον γνωρίσουν, να τον τσεκάρουν και οι δυο μας βγήκαμε την τρίτη φορά. Από την τρίτη φορά που βγήκαμε δεν μείναμε χωριστά ποτέ», είχε πει σε συνέντευξή της για εκείνον.

Ο Μάνος Νιφλής έχει δύο κόρες από τον πρώτο του γάμο, τις οποίες λατρεύει και η ηθοποιός έχει μαζί τους τις καλύτερες σχέσεις. Το ζευγάρι, ωστόσο, πήρε μία πολύ σημαντική απόφαση για να ολοκληρώσει την ευτυχία του. Υιοθέτησαν ένα παιδί από την Αφρική.

Δείτε επίσης: «Έχω το ελεύθερο από τη Μαρία, τη μητέρα των κοριτσιών, να...» - Όλη η αλήθεια για τη σχέση της με την πρώην σύζυγο και τα παιδιά του Μάνου Νιφλή

Το παιδί που υιοθέτησαν η Ελισάβετ Μουτάφη και ο Μάνος Νιφλής

Η ίδια, το Σάββατο 13 Ιουλίου, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία με ένα μικρό αγοράκι, που ονομάζεται Δημήτρης και τον σύστησε με αυτόν τον τρόπο στους διαδικτυακούς της φίλους, ανακοινώνοντας το νέο κεφάλαιο στη ζωή τους.

«Καλώς ήρθες στη ζωή μας Δημήτρη», έγραψε χαρακτηριστικά.