H Σοφία Παυλίδου φόρεσε το μαγιό της και οι πρώτες εικόνες προκαλούν... χαμό

Απολαμβάνει τις διακοπές της η ηθοποιός

Instagram/pavlidou.sofia

Μπορεί να είναι μητέρα διδύμων, δεν παύει πάντως να είναι μία άκρως γοητευτική γυναίκα, κάτι που φαίνεται σε κάθε της ανάρτηση. Ακόμα περισσότερο όταν η Σοφία Παυλίδου επιλέγει να φοράει τα μαγιό της, ολόσωμα ή μπικίνι, τα οποία και προκαλούν... πανικό στους διαδικτυακούς της φίλους που εύχονται να ήταν στις διακοπές μαζί της!

Με αφορμή την ανάπαυλα από γυρίσματα και θεατρικές παραστάσεις, η ηθοποιός «οργώνει» τον πλανήτη, έχοντας περάσει από τη Νότια Γερμανία και τη Νέα Υόρκη, ανεβάζοντας διαρκώς στιγμιότυπα από τη διαμονή της στον εκάστοτε προορισμό. Οι φωτογραφίες, βεβαίως, αναδεικνύουν τη γοητεία των φυσικών τοπίων, αλλά και της Σοφίας Παυλίδου που φαίνεται στα καλύτερά της.

Δείτε επίσης: Σοφία Παυλίδου: «Στην εγκυμοσύνη μου είχα γίνει ένα τέρας με τεράστια κοιλιά. Πήγα 43 νούμερο παπούτσι από 38»

Οι νέες φωτογραφίες της Σοφίας Παυλίδου με μαγιό

«Ο Ιούλιος μυρίζει φύση, γυμνά πόδια στο γρασίδι, ηλιοκαμένο δέρμα, απογευματινές βουτιές στο δροσερό νερό και την ηρεμία της λίμνης! Καλό μήνα να φτιάξουμε!», έγραψε η Σοφία Παυλίδου στη λεζάντα μίας εκ των αναρτήσεων που έκανε από τη λίμνη Schwansee.

«Το μυστικό της ευτυχίας είναι η ελευθερία και το μυστικό της ελευθερίας είναι το κουράγιο», αναφέρει σε άλλη από πισίνα στο Bronx. Το μόνο σίγουρο είναι πως το καλοκαίρι για την ηθοποιό μόλις ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς! Δείτε τις αναρτήσεις της Σοφίας Παυλίδου από τη Νέα Υόρκη:

Με δεδομένο ότι φέτος πρωταγωνίστησε στην επιτυχημένη σειρά του Mega, Famagusta ο ελεύθερος χρόνος της Σοφίας Παυλίδου ήταν αρκετά περιορισμένος. Το ευτυχές σε όλο αυτό είναι, πως τα δύο παιδιά - Κωνσταντίνος και Δημήτρης - που έχει αποκτήσει από τον γάμο της με τον Χρήστο Φερεντίνο έχουν ενηλικιωθεί και μένουν μόνα τους.

Επομένως η Σοφία Παυλίδου κάνει με πολύ μεγαλύτερη άνεση το πρόγραμμά της. Η σχέση της ηθοποιού με τα δύο αγόρια της είναι πάρα πολύ καλή με την ίδια θεωρεί τη μεταξύ τους επικοινωνία, επιτυχία της!