Μαρία Χατζηστεφανή: «Υπήρξαν στιγμές που ένιωσα να γκρεμίζονται τα πάντα»

Η εξομολόγηση για τις οικονομικές δυσκολίες

Καλεσμένη στην εκπομπή Super Κατερίνα ήταν η Μαρία Χατζηστεφανή. Η επιχειρηματίας, και Dragon στο επιχειρηματικό reality του ΑΝΤ1, Dragons’ Den, μίλησε για την επαγγελματική διαδρομή της μέχρι σήμερα, την τηλεοπτική της παρουσία, καθώς και για τις δύσκολες στιγμές που ένιωθε πως το όνειρό της έφτανε στο τέλος του πρόωρα.

«Έχω βιώσει πάρα πολλές τέτοιες στιγμές σε όλη τη διάρκεια. Όταν ξεκινήσεις μία εταιρία, έχει πάρα πολλά σκαμπανεβάσματα συνέχεια. Στην αρχή όταν είχα ξεκινήσει, είχα την εταιρία ένα χρόνο, πηγαίναμε Χριστούγεννα κι οι πωλήσεις είχαν πέσει πάρα πολύ κάτω», δήλωσε χαρακτηριστικά η Μαρία Χατζηστεφανή.

Δείτε επίσης: Μαρία Χατζηστεφανή: «Ζορίστηκα οικονομικά, σχεδόν χρεοκοπήσαμε! Δεν κοιμόμουν για έξι μήνες»

Η Μαρία Χατζηστεφανή για την οικονομική κρίση και τις δυσκολίες

Όπως αποκάλυψε στη συνέχεια, εξαιτίας αυτής της οικονομικής δυσπραγίας είχε χάσει τόσο προσωπικό, που πλέον έκανε μόνη της το πακετάρισμα στις παραγγελίες. «Υπήρχε μία κρίση τότε στην Αγγλία κι αναγκαστικά έπρεπε να χάσω κόσμο, να πηγαίνω να πακετάρω όλες τις παραγγελίες μόνη μου, να μειώσω το προσωπικό και να κάνω τα πάντα μόνη μου», ανέφερε αμέσως μετά η Μαρία Χατζηστεφανή.

«Οπότε υπήρχαν στιγμές που ήταν πάρα πολύ στενάχωρες γιατί από τη μία έχεις ένα όνειρο και σκέφτεσαι: “Τι γίνεται τώρα; Τελειώσαμε; Γκρεμίζονται τα πάντα;”. Αλλά ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές που είχα, προσπαθώ, τα δίνω όλα και λέω ότι η επόμενη ημέρα θα είναι καλύτερη», τόνισε η Μαρία Χατζηστεφανή μιλώντας στην εκπομπή του Alpha.