Πασχάλης Τερζής: «Ο Έλληνας Μπραντ Πιτ» - Είναι ηθοποιός και καλλονός ο 20χρονος εγγονός του τραγουδιστή

Έχουν το ίδιο όνομα

NDP

Ο Πασχάλης Τερζής έχει δημιουργήσει μια μεγάλη και πολύ δεμένη οικογένεια. Οι περισσότεροι γνωρίζουν την κόρη του τραγουδιστή, Γιάννα Τερζή, η οποία έχει κάνει πολύ σημαντικά βήματα στη μουσική σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Αυτό που σχεδόν κανείς δεν γνώριζε είναι τον εγγονό του μεγάλου καλλιτέχνη, ο οποίος έχει το ίδιο όνομα με εκείνον. Ο λόγος για τον 20χρονο και πολύ γοητευτικό Πασχάλη Τερζή, ο οποίος έχει κληρονομήσει την καλλιτεχνική φλέβα του παππού του.

Ο νεαρός δεν ασχολείται με τη μουσική, αλλά με το θέατρο και συγκεκριμένα κάνει παραστάσεις με το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος. Μέσα από αναρτήσεις του Πασχάλη Τερζή στο instagram βλέπει κανείς μερικά από τα πρώτα του βήματα, το στυλ του και φυσικά τη γοητεία που διαθέτει ο νεαρός καλλιτέχνης.

Δείτε επίσης: Πασχάλης Τερζής: Σπάνιο βίντεο μετά από 14 χρόνια εξαφάνισης - Αποκαλύφθηκε το πρόβλημα υγείας του τραγουδιστή

Φωτογραφίες με τον κούκλο εγγονό του Πασχάλη Τερζή

Να πούμε εδώ, πως ο 20χρονος Πασχάλης Τερζής είναι γιος του Γιώργου Τερζή. Πρόκειται για το παιδί που απέκτησε ο τραγουδιστής με την πρώτη του σύζυγο, Βασιλική, η οποία έχει φύγει εδώ και πολλά χρόνια από τη ζωή.

Να πούμε εδώ επίσης, πως ο Πασχάλης Τερζής junior αν και στα πρώτα βήματά του στον χώρο της υποκριτικής έχει πολλούς follwers στο instagram και μάλιστα τα σχόλια στις φωτογραφίες του είναι αποθεωτικά. Ξεχωριστό είναι αυτό, που μια κοπέλα τον παρομοιάζει με τον Μπραντ Πιτ σε ελληνική εκδοχή γράφοντας: «Ο Έλληνας Μπραντ Πιτ».






Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε η Γιάννη Τερζή την Τετάρτη 3/4/24 στην εκπομπή Πρωίαν σε Είδον μίλησε για τον πατέρα της, Πασχάλη Τερζή και για την κατάσταση της υγείας του: «Ο μπαμπάς μου είναι καλά. Εντάξει, έχουμε τα κλασικά προβλήματα των 75 πλέον. Η πίεση κ.τ.λ».