Σελίν Ντιόν - Η αποκάλυψη για τη θανατηφόρα δόση φαρμάκων που πήρε: «Θα μπορούσα να σταματήσω να ανασαίνω»

Συγκινεί με την εξομολόγησή της

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε στο NBC η Σελίν Ντιόν, όπου μοιράστηκε νέες πτυχές σχετικά με τη διάγνωσή της με το σύνδρομο του Δυσκίνητου Ανθρώπου (Stiff Person). Όπως ανέφερε μεταξύ άλλων η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, έχουν περάσει σχεδόν 20 χρόνια από τους πρώτους σπασμούς, αλλά απέφευγε να μοιραστεί λεπτομέρειες από τη νευρολογική ασθένεια που πάσχει με τους θαυμαστές της.

Το τραγούδι που καθορίζει το σημείο στο οποίο βρίσκεται αυτή τη στιγμή είναι το «Courage» για τις δύο δεκαετίες που παλεύει μακριά από τα φώτα. «Έπρεπε να μεγαλώσω τα παιδιά μου, έπρεπε να κρυφτώ, έπρεπε να προσπαθήσω να γίνω ηρωίδα. Κρατιόμουν από τα δικά μου όνειρα», τόνισε η Σελίν Ντιόν για να συμπληρώσει: «Το βάρος ήταν πολύ μεγάλο. Το να λέω ψέματα στους ανθρώπους που με έφεραν εκεί που είμαι σήμερα, δεν μπορούσα να το κάνω άλλο».

Δείτε επίσης: Σελίν Ντιόν: «Αν δεν μπορώ να περπατήσω, θα μπουσουλήσω» - Το πρώτο τρέιλερ από το ντοκιμαντέρ για τη ζωή της

Η αποκάλυψη για τη θανατηφόρα δόση φαρμάκων της Σελίν Ντιόν

«Έπαιρνα 2 mg Valium και προοδευτικά έφτασα μέχρι 90 mg για να μπορέσω να ανταπεξέλθω στις συνθήκες. Θα μπορούσε να με σκοτώσει. Δεν αναρωτιόμουν για τη δοσολογία γιατί δεν ήξερα από ιατρική. Νόμιζα ότι θα ήμουν καλά. Είχε αποτέλεσμα για λίγες μέρες, για λίγες εβδομάδες και μετά έπαψε να έχει. Δεν καταλάβαινα ότι θα μπορούσα να ξαπλώσω και να σταματήσω να αναπνέω. Και μαθαίνεις μέσα από τα λάθη σου», ανέφερε σε διαφορετικό σημείο της συνέντευξής της η Σελίν Ντιόν.

Όπως πρόσθεσε σχετικά με την απόφασή της να αραιώσει τις εμφανίσεις της: «Ήταν πολύ δύσκολο, πολύ επώδυνο και τρομακτικό. Πέρασα όλη μου τη ζωή στη μουσική βιομηχανία ως ερμηνεύτρια και λάτρευα κάθε στιγμή της. Αυτό το πάθος δεν θα χαθεί ποτέ. Και μια μέρα, ενώ έκανα περιοδεία, γιατί δεν σταμάτησα ποτέ, άρχισα να νιώθω διαφορετικά. Ήταν σαν η φωνή μου να είχε σπασμούς».

Η Σελίν Ντιόν δηλώνει επίσης ότι: «Ήμουν πολύ, πολύ φοβισμένη. Λίγο πριν βγω στη σκηνή ρώτησα τον ηχολήπτη μου: ''Δεν ξέρω αν μπορώ να κάνω το σόου. Δεν ξέρω τι συμβαίνει". Και τότε πανικοβάλλεσαι και όσο περισσότερο πανικοβάλλεσαι, τόσο περισσότερο σφίγγεσαι». Ταυτόχρονα, ωστόσο, τονίζει ότι η φωνή της είναι ο μαέστρος της ζωής της, και όσο μπορεί θα συνεχίσει να παλεύει.

Δείτε παρακάτω αποσπάσματα της συνέντευξης: