Αλέξανδρος Πετρίδης: «Δεν θα ήθελε και πάρα πολύ ο πρώην σύζυγος της Ζέτας να...» - Οι αποκαλύψεις "φωτιά" για τον χωρισμό Ταχτσίδη & Θεοδωροπούλου

«Η Ζέτα πέρασε πάρα πολύ άσχημα»

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου προσπάθησε να είναι όσο πιο διακριτική μπορούσε σχετικά με τον χωρισμό της από τον Παναγιώτη Ταχτσίδη, ωστόσο μετά από ένα περιστατικό, η ίδια αποφάσισε να "σπάσει" τη σιωπή της και να τα βγάλει όλα στην φόρα, "αδειάζοντάς τον" κανονικά (δείτε εδώ τι συνέβη).

Για το γεγονός αυτό μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, ο παλιός της συνεργάτης, Αλέξανδρος Πετρίδης, που λίγο καιρό πριν, μόλις η παίκτρια του My Style Rocks εμφανίστηκε στο παιχνίδι, είχε κάνει πολύ αιχμηρές δηλώσεις για εκείνη (δείτε εδώ).

Οι δηλώσεις του Αλέξανδρου Πετρίδη για τον χωρισμό της Ζέτας Θεοδωροπούλου και του Παναγιώτη Ταχτσίδη

«Δεν ξέρω πώς θα σου φανεί αν σου πω ότι δεν εντυπωσιάστηκα, αν σου πω ότι το γνώριζα, ότι το είχα προβλέψει. Η Ζέτα εάν ήταν πολύ καλά στην προσωπική της ζωή δεν θα ενδιαφερόταν για τίποτα, τον κόσμο όλο στο πόδια της να της έδινες.

Για να γυρίσει σε ένα τηλεπαιχνίδι σημαίνει ότι έπληττε, ότι δεν μπορούσε, ότι ένιωθε κάτι, ότι πιθανόν έχουν αλλάξει οι καταστάσεις, ότι δεν ήταν ευτυχισμένη και έπρεπε να το διοχετεύσει όλο αυτό το πράγμα για να μην την πάρει από κάτω. Γι’ αυτό πιστεύω ότι έκανε την επιλογή της τηλεόρασης που πάντα της άρεσε και πάντα τρελαινόταν να είναι στον φακό.

Πιστεύω ότι δεν θα ήθελε και πάρα πολύ ο πρώην σύζυγος της Ζέτας πια να είναι στην τηλεόραση και πιστεύω ότι έπαιξε έναν ρόλο και αυτό και στο ότι δεν ήταν και στο ότι επέστρεψε και με την επιστροφή της μάθαμε για τον χωρισμό. Το κλάμα που έδωσε στο παιχνίδι στην εξομολόγησή της πώς γνώρισε τον άντρα της, για μένα όταν το εισέπραξα και το είχα συζητήσει με 2-3 φίλους, δεν ήταν κλάμα συγκίνησης αλλά θεωρώ ότι κλάμα συγκίνησης και απογοήτευσης πώς γνώρισες έναν άνθρωπο και δεν είσαι πολύ καλά μαζί του.

Θα ήθελα να μην έχει χωρίσει, γιατί η Ζέτα έκανε πάρα πολλές θυσίες για να μπορέσει να φτιάξει τη ζωή της και να κάνει οικογένεια, πέρασε πάρα πολύ άσχημα για να φτάσει να βρει έναν άνθρωπο που θα παντρευτεί και θα κάνει οικογένεια. Όποια μάνα μεγαλώνει τα παιδιά της μόνη της έχει την ευθύνη του πατέρα και της μητέρας μαζί. Εγώ θεωρώ ότι ο σύζυγος θα είναι πάρα πολύ δίπλα στην οικογένεια και στα παιδιά και θα προσπαθήσει να βοηθήσει με οποιοδήποτε τρόπο», είπε χαρακτηριστικά.