Πόπη Αστεριάδη: «Τα παιδιά μου ήταν από έρωτα, δεν παντρεύτηκα τον πατέρα τους»

Τα χαμηλωμένα μικρόφωνα και ο ανταγωνισμός στο χώρο

Η Πόπη Αστεριάδη ήταν η σημερινή κεντρική καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ. Η τραγουδίστρια μίλησε για την καριέρα της, τα εμπόδια που συνάντησε, καθώς και για τη σχέση με τα παιδιά της και τον πατέρα τους.

«Είναι δύσκολη η φιλία στον καλλιτεχνικό χώρο, αυτό είναι γεγονός, γιατί υπάρχει ανταγωνισμός. Εγώ πάντα έλεγα πως δεν μπορείς να αρέσεις σε όλο τον κόσμο. Κι εγώ είχα το δικό μου κόσμο και η Καίτη Χωματά είχε τον δικό της και η Ρένα Κουμιώτη τον δικό της. Δηλαδή ο καθένας είχε τον κόσμο του. Αν δεν είσαι όμως αγαπημένος, πώς θα πας να τραγουδήσεις; Εγώ αν δεν είμαι καλά, ακόμα και με την ορχήστρα, δεν μπορώ! Δεν μου βγαίνει να πάω να τραγουδήσω, θέλω να είναι όλα καλά», δήλωσε αρχικά η Πόπη Αστεριάδη

Και συνέχισε: «Μου έχει τύχει και το στραβό, τα βάφω μαύρα! Υπομονή θα κάνεις, θες ή δεν θες, δεν μπορείς να πεις “φεύγω”. Από ορισμένα μαγαζιά έχω φύγει, είναι η αλήθεια, αλλά χωρίς να τους κρεμάσω. Τους ειδοποιούσα πως θα αποχωρήσω για κάποιους λόγους ή γιατί δεν πλήρωναν πολλές φορές την ορχήστρα όπως έπρεπε. Όλα αυτά τα έχω ζήσει. Βέβαια γινόντουσαν και τότε όλα αυτά».

«Τα μικρόφωνα τα χαμηλωμένα, δε, υπήρχαν συνέχεια. Ειδικά σε μεγάλο μαγαζί. Στην μπουάτ όχι, εγώ τραγουδούσα εκεί και χωρίς μικρόφωνο γιατί ήταν μικρός ο χώρος αλλά όλα αυτά υπάρχουν. Η ορχήστρα να μην σου παίξει πιο καλά, πολλές παγίδες», ανέφερε μεταξύ άλλων η Πόπη Αστεριάδη.

Η Πόπη Αστεριάδη για τα παιδιά της

Όσον αφορά τα παιδιά της, η Πόπη Αστεριάδη δήλωσε: «Τα παιδιά μου ήρθαν σε μία ηλικία μεταξύ 25 και 27. Όλη μου η έννοια ήταν όταν έφευγα από το σπίτι – παρόλο που είχα τη μητέρα μου και με βοήθησε πολύ- μου λείπανε τα παιδιά μου. Ήθελα πάρα πολύ να κάνω παιδιά και τα έκανα από έρωτα».

«Δεν παντρεύτηκα με τον πατέρα τους. Δεν το έκανα γιατί το είχα σκεφτεί έτσι, απλά έτσι προέκυψε, αλλά δεν με ένοιαξε καθόλου, από τη στιγμή που αναγνώρισε τα παιδιά. Το '81 χώρισα, ήταν μικρά τα παιδιά, αλλά με τίποτα δεν θα έκανα άλλα. Μετά δεν πρόλαβα να παντρευτώ γιατί ο πρώην σύντροφός μου καθυστερούσε να πάρει διαζύγιο. Αλλά δεν σκεφτόμουν και τον γάμο», ανέφερε κλείνοντας το θέμα η Πόπη Αστεριάδη.