Νίκος Γκέλια: «Έκανα πρόταση γάμου στη γυναίκα μου, όταν γύριζε με τα ψώνια από το σούπερ μάρκετ»

Συνάντησε τον Βίγκο Μόρτενσεν στις Κάννες και δεν τον γνώρισε!

Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Ο Νίκος Γκέλια κάθισε στον καναπέ του... ψυχοθεραπευτή Γιώργου Κρικοριάν για τη στήλη «Ψυχολογίες» στο Πάμε Δανάη. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη σχέση με τη σύζυγό του, αλλά και την ημέρα που συνάντησε τον Βίγκο Μόρτενσεν στις Κάννες.

«Βρίσκομαι σε μία αναζήτηση, σε εργασιακούς πυρετούς με το θέατρο και με την αγωνία να τελειώσουμε το "Ναυάγιο" ευχάριστα και δημιουργικά. Ο έρωτας για μένα είναι μία τεράστια δύναμη που μπορεί να κινήσει γη και ουρανό, μία χημική αντίδραση και μία συμπαντική ενέργεια που διοχετεύεται παντού», δήλωσε αρχικά ο Νίκος Γκέλια.

Δείτε επίσης: Νίκος Γκέλια: «Έχω τσακωθεί και έχω ακούσει το “K@λοΑλβανέ, γύρνα πίσω στη χώρα σου”»

Για να συμπληρώσει: «Λόγω δουλειάς ήμουν πάντα ένα παιδί που είχε πιο πολλές προτάσεις παρά διεκδικήσεις στο κομμάτι του φλερτ, δούλευα σε μπαρ και καφέ... Αλλά στις γυναίκες που ήθελα να διεκδικήσω, έχανα τα λόγια μου, θα έλεγαν “το παιδί δεν είναι καλά”. Γνώρισα την σύζυγο μου κατά τύχη, ήμουν φίλος με την αδερφή της. Την είδα μία-δύο φορές και ήρθε με την πάροδο του χρόνου».

«Ήθελα να μην περιμένει την πρόταση γάμου η σύζυγός μου, άνοιξε την πόρτα και με είδε με το δαχτυλίδι, ενώ γύριζε με ψώνια από το σούπερ μάρκετ. Επειδή έχει την τάση να προβλέπει τις κινήσεις μου, ήθελα να κάνω κάτι που δεν θα το περιμένει. Αν ένα ζευγάρι παραμείνει το ίδιο ερωτευμένο μετά από ένα παιδί κάτι δεν πάει καλά, ο έρωτας είναι έτσι φτιαγμένος για να μην τον αντέχει το σώμα σου», ανέφερε εν συνεχεία ο Νίκος Γκέλια.

Η συνάντηση του Νίκου Γκέλια με τον Βίγκο Μόρτενσεν

Ο Νίκος Γκέλια αποκάλυψε στη συνέχεια: «Με τσαντίζουν πολλά πράγματα στην σύζυγό μου. Το πρωί ξυπνάει και ανοίγει το φως, ενώ κοιμάμαι. Εγώ δεν κουνιέμαι! Όχι να κάνω φασαρία, και στο ψυγείο πηγαίνω στις μύτες των ποδιών μου! Κάνω πολλά πράγματα που εκνευρίζουν την σύζυγό μου, τσακωνόμαστε ακόμα και για τις παντόφλες».

Όσον αφορά το ξεκίνημά του και τις προτάσεις που έχει δεχτεί, ο Νίκος Γκέλια δήλωσε ότι: «Η πρώτη μου επαφή με την υποκριτική ήταν το 2013 με το Xenia το οποίο με πήγε στις Κάννες. Θυμάμαι πολλά πράγματα, σαν ένα παραμύθι. Ήταν λες και πηγαίναμε εκδρομή, συνάντησα τη Μαριόν Κοτιγιάρ και τον Βίγκο Μόρτενσεν, απ' τον οποίο και ζήτησα συγγνώμη επειδή δεν κατάλαβα ποιος ήταν, όταν πήγα να πάρω καφέ. Μετά τις Κάννες με πρότεινε ένας παράγωγος για μία σειρά του BBC, με κάλεσαν και τους είπα ότι έχω κλείσει σε ένα θέατρο στην Ελλάδα».