Χαρά Παππά: «Τις τελευταίες μέρες δεν νιώθω πολύ καλά...» - Τι συμβαίνει με το γνωστό μοντέλο

Ανησυχία με την ανάρτησή της στο instagram

NDP

Η Χαρά Παππά έχει μοιραστεί μέσα από αναρτήσεις της στα social media και συνεντεύξεις σε τηλεοπτικές εκπομπές - τη μάχη της με την κατάθλιψη αλλά και τα ψυχοσωματικά, που κατά καιρούς δυσκολεύουν την καθημερινότητά της.

Το γνωστό μοντέλο επανήλθε με μια ανάρτησή την Παρασκευή 17/5 στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μέσα από την οποία εξομολογήθηκε, πως το τελευταίο διάστημα η ίδια δεν αισθάνεται τόσο καλά.

Στη συνέχεια, η Χαρά Παππά έδωσε και ένα αισιόδοξο μήνυμα με την ανάρτησή της να καταλήγει στην τεράστια στήριξη, που έχει από τον σύντροφό της, ιδίως ημέρες σαν αυτές που η καθημερινότητά της γίνεται πιο δύσκολη από μια απλή ημέρα (δείτε τους εδώ full in love στο Μπαλί).

Δείτε επίσης: «Το συναίσθημα που έχεις είναι το κενό! Δεν...» - Συγκλονίζει η Χαρά Παππά για την μάχη της με την κατάθλιψη

Η ανάρτηση της Χαράς Παππά για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει

«Τις τελευταίες μέρες δεν νιώθω πολύ καλά γιατί υποφέρω πάλι από τις ημικρανίες μου, με αποτέλεσμα να παλεύω να ανταπεξέλθω στην καθημερινότητά μου και να μου έχει πέσει η διάθεση.. Ο Στεφ όλες αυτές τις μέρες πέρα από το πόσο με στηρίζει και προσπαθεί να με βοηθήσει και με τις δικές μου δουλειές παρά την προσωπική του κούραση λόγω των δικών του υποχρεώσεων, γύρισε και με λουλούδια σπίτι και ένα τεράστιο χαμόγελο, μόνο και μόνο για να φτιάξει σε εμένα τη διάθεση. Σκέφτομαι πως αυτές οι «μικρές» πράξεις αγάπης είναι τόσο «μεγάλες» τελικά!», έγραψε η Χαρά Παππά.