Δημήτρης Σταρόβας: «Όσον αφορά στην ομιλία του...» - Η αποκάλυψη της συντρόφου του για την κατάστασή του μετά το εγκεφαλικό

Όσα μετέφερε στο Happy Day η Άννα Σταθάκη

Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Δημήτρης Σταρόβας τα τελευταία 24ωρα βρίσκεται στο Τζάνειο νοσοκομείο μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη. Από το πλευρό του αυτές τις δύσκολες ώρες δεν έχει φύγει η σύντροφός του, Άννα Σταθάκη, η οποία μίλησε με δημοσιογράφο της εκπομπής του ALPHA, Happy Day, και αποκάλυψε τις τελευταίες εξελίξεις για την υγεία του.

Ο καλλιτέχνης έχει τις αισθήσεις του και έχει μία στοιχειώδη επικοινωνία, με τους γιατρούς να τον παρακολουθούν συνεχώς και να πραγματοποιούν εξετάσεις ώστε να δουν πως αλλάζει η κατάστασή του μέρα με τη μέρα. Τα νέα είναι θετικά.

Οι δηλώσεις της συντρόφου του Δημήτρη Σταρόβα για την υγεία του

«Βρίσκεται όλες τις ώρες δίπλα του. Μου μετέφερε ότι οι γιατροί είναι αισιόδοξοι. Έχει μία βελτίωση όσον αφορά στην ομιλία του», είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος της εκπομπής που επικοινώνησε μαζί της και όλοι στο πάνελ μετέφεραν τις ευχές τους για την γρήγορη ανάρρωσή του.

Δείτε επίσης: Τεράστιο σοκ για την Μαρία Κορινθίου - Έμαθε για την κατάσταση του Δημήτρη Σταρόβα μπροστά στην κάμερα

Η αποκάλυψη για την κρίση στη σχέση τους

Όπως ανέφερε ο παρουσιαστής της εκπομπής «Το Πρωινό» η σχέση της με τον Δημήτρη Σταρόβα είχε περάσει κρίση. Ωστόσο φαίνεται πως πλέον αυτά ανήκουν στο παρελθόν, εφόσον στέκονται ενωμένοι μπροστά σε αυτό το πρόβλημα υγείας.

Δείτε επίσης: Δημήτρης Σταρόβας - Συντετριμμένος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Είναι αδελφός μου, δεν μπορώ να το διαχειριστώ!»

«Θα πω και κάτι που δεν το έχω πει. Αλλά τώρα θα το πω. Είχαν περάσει μία κρίση στη σχέση τους. Θα το πω πρώτη φορά γιατί μου δίνεται η ευκαιρία. Μπροστά στην αρρώστια, όλα τα άλλα φαίνονται μικρά. Οι άνθρωποι αυτοί είχαν περάσει μία κρίση, μου το είχε εκμυστηρευτεί εμένα ο Δημήτρης, δεν το είχε πει δημόσια και δικαίωμά του», είπε αρχικά στον αέρα ο Γιώργος Λιάγκας.

«Το λέω τώρα γιατί; Γιατί βλέπεις ότι η αγάπη η πραγματική ενώνει τους ανθρώπους και η γυναίκα αυτή είναι στο πλευρό του Δημήτρη με αγάπη και φροντίδα από το πρώτο λεπτό. Προφανώς τώρα έχει αποκατασταθεί η σχέση τους», συμπλήρωσε στην τοποθέτησή του, πριν περάσουν στις δηλώσεις της συντρόφου του Δημήτρη Σταρόβα.

Η Άννα Σταθάκη δήλωσε στο «Πρωινό» ότι τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα για τον Δημήτρη Σταρόβα. Έχει επαφή με το περιβάλλον, μπορεί να επικοινωνήσει με μικρά νοήματα, αλλά δεν μπορεί να μιλήσει καθόλου. «Το παλεύει γιατί είναι δυνατός, χρειάζεται ηρεμία», κατέληξε.