«Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή»: Η πρώτη αντίδραση του Γιάννη Τσιμιτσέλη και της Χρύσας Ρώπα για την επιστροφή του σίριαλ

Και οι δύο ήταν θετικοί, αλλά...

Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Με τη μορφή δύο ταινιών αναμένεται να επιστρέψει η δημοφιλής σειρά «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή» του Δημήτρη Αποστόλου και του Αλέξανδρου Ρήγα, σε παραγωγή του Παντελή Καλατζή και της Showtime Productions. Ανάμεσα στα ονόματα των πρωταγωνιστών που ακούγονται είναι αυτό της Σμαράγδας Καρύδη, ενώ έχουν γίνει κρούσεις και σε διάφορους ηθοποιούς, πρωταγωνιστές στο σίριαλ την εποχή του παιζόταν στο Mega.

Η Χρύσα Ρώπα και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, που υποδύονταν τη μαμά και τον γιο στο «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;» μίλησαν στην εκπομπή «Πρωινό Σουσού» και «Breakfast@Star» αντίστοιχα για την επιστροφή της σειράς στη μεγάλη οθόνη. Και οι δύο εμφανίστηκαν θετικοί, αλλά από τα λεγόμενά τους φάνηκε ότι μάλλον δεν θα συμμετέχουν στη νέα εκδοχή της.

Δείτε επίσης: Χρύσα Ρώπα για Τσιμιτσέλη: «Ο Γιαννάκης είναι πολύ ξεχωριστή περίπτωση»

«Δεν μου έχει γίνει κάποια κρούση. Τιμής ένεκεν θα ήθελα να κάνω ένα guest, θα είχε πλάκα... Ο δικός μου ο ρόλος τότε ήταν μαθητής, ούτε καν για φοιτητή δεν με παίρνεις τώρα, οπότε... Δεν έχω κάποιον στο μυαλό μου, αλλά υπάρχουν πολλά παιδιά που ξεκινάνε τώρα, οπότε καλό θα ήταν να δοθεί η ευκαιρία σε κάποιο νέο παιδί», είπε αρχικά ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στη δημοσιογράφο Μυρσίνη Κοντού του Breakfast@Star.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης αναφέρθηκε και στο ξαφνικό τέλος της σειράς: «Είναι πολλοί και διάφοροι λόγοι που έχουν διαρρεύσει γενικά. Ήξερα διάφορες πληροφορίες για το πώς θα εξελιχθεί η ιστορία και θα ήταν πάρα πολύ εντυπωσιακή και πολύ αστεία. Δεν έχει να κάνει με το γυναικείο φύλο, απλά ήταν να μην ολοκληρωθεί αυτή η σειρά».

Πότε θα προβληθεί η πρώτη ταινία «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή»

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν μέσα στο 2024 και η προβολή στις αίθουσες θα πραγματοποιηθεί τον Ιανουάριο του 2025. Η δημοσιογράφος Δήμητρα Τσαούση απ' το Πρωινό Σουσού μίλησε με την Χρύσα Ρώπα για το ενδεχόμενο να τη δούμε για το ενδεχόμενο να τη δούμε σε μία απ' τις δύο ταινίες.

«Καλή επιτυχία εύχομαι, αυτό! Ακούγεται πολλά χρόνια ότι θα γίνει ξανά αυτό το σήριαλ. Πολύ ωραία, μπράβο τους! Πώς να συμμετέχω εγώ; Δεν έχει καμία λογική, δε νομίζω. Το έχω ξαναπεί ότι δεν θα με ενδιέφερε. Έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε. Τι να με ενδιαφέρει; Τι να πάω να παίξω;», είπε χαρακτηριστικά η Χρύσα Ρώπα.