Αμαλία Κωστοπούλου: «Δεν μπορούσα να σταματήσω να κλαίω» - Με ημιδιαφανές φόρεμα γεμάτο λουλούδια σε παραμυθένιο γάμο στη Βενετία

Η ιδιαίτερη ανάρτηση

Instagram / Αμαλία Κωστοπούλου

Η Αμαλία Κωστοπούλου, η μεγάλη κόρη του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού, διαθέτει έναν "μεγάλο" λογαριασμό στο Instagram που μετρά πάνω από 60 χιλιάδες ακόλουθους. Σε αυτόν δημοσιεύει καθημερινά είτε σε story είτε σε post, διάφορα βίντεο και στιγμιότυπα από την προσωπική της ζωή, τις εξόδους με τους φίλους της και την οικογένειά της.

Την Τρίτη 5 Μαρτίου, λοιπόν, έκανε μία ανάρτηση με διάφορες φωτογραφίες και βίντεο που τράβηξε μερικά σαββατοκύριακα πριν, από το ταξίδι της στην Βενετία, όπου βρέθηκε για τον γάμο της καλύτερής της φίλης. Η νεαρή ζει στην Αμερική, επομένως τα αγαπημένα της πρόσωπα της λείπουν και αυτός είναι ένας από τους λόγους που η συγκίνηση ήταν τεράστια εκείνες τις μέρες και δεν μπορούσε να σταματήσει να κλαίει.

Δείτε επίσης: Με μαύρο δαντελένιο φόρεμα και αβυσσαλέο ντεκολτέ - Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Αμαλίας Κωστοπούλου στο Βουκουρέστι

Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες της Αμαλίας Κωστοπούλου από τον γάμο στην Βενετία

«Γυρνώντας πίσω το χρόνο στο σαββατοκύριακο που δεν μπορούσα να σταματήσω να κλαίω και στον παραμυθένιο γάμο της καλύτερης μου φίλης», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα.

Αυτός είναι ο σύντροφός της

Η ίδια βρέθηκε στην Αμερική για σπουδές, ενώ τώρα δραστηριοποιείται και επαγγελματικά. Η 26χρονη, λοιπόν, Αμαλία άνοιξε λογαριασμό στο Tik Tok και σε κάποια από τα βιντεάκια της μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους την καθημερινότητά της εκεί.

Κομμάτι αυτής, λοιπόν, είναι και ο σύντροφός της, ψηλός, μελαχρινός όπως θα δείτε και στα παρακάτω βίντεο... Η κόρη της Τζένης Μπαλατσινού έχει μεγαλώσει κι έχει εξελιχθεί σε μια όμορφη νεαρή με φρέσκια επιδερμίδα και αναλογίες μοντέλου και μπορούμε να πούμε με πολύ σιγουριά πως μοιάζει την μαμά της σε νεαρή ηλικία!

Αξίζει να σημειωθεί πως πρόσφατα έγινε 26 χρονών και η μαμά της μάλιστα είχε δημοσιεύσει μια πολύ γλυκιά φωτογραφία της στο instagram (δείτε την εδώ).

@mintystrawberryy

Saturday in LA #minivlog #dayinthelife

♬ Aesthetic - Tollan Kim
@mintystrawberryy

travel day for a really special trip 🥹 #airportoutfits #traveldayvlog

♬ vlog, chill out, calm daily life(1370843) - SUNNY HOOD STUDIO
@mintystrawberryy

if you are my coworker keep scrolling #ootd #grwm #khaitejeans

♬ original sound - Amalia🍓
@mintystrawberryy

@JSE best friend fridays >

♬ Best Friend (feat. Doja Cat) - Saweetie