Κόλαφος ο Σπύρος Μαρτίκας για Δαλάκα και Κωνσταντάρα: «Πλήρωνε άλλος για να γυρνάει τον κόσμο» - «Ο πιο αδιάφορος παίκτης που πέρασε από το Survivor»

Δεν μάσησε τα λόγια του

Ο Σπύρος Μαρτίκας και η σύντροφος του, Βρισηίδα Ανδριώτου βρέθηκαν σε βραδινή εκδήλωση, όπου τους συνάντησε η κάμερα του Breakfast@Star και ο δημοσιογράφος Πάνος Παπαδόπουλος. Σε δηλώσεις του ο φαρμακοποιός, και πρώην παίκτης του Survivor, δεν μάσησε τα λόγια του και εξαπέλυσε τα πυρά του τόσο στην Κατερίνα Δαλάκα όσο και στον Λάμπρο Κωνσταντάρα.

Αρχικά ο Σπύρος Μαρτίκας δήλωσε για την νικήτρια του κύκλου Ελλάδα-Τουρκία: «Οι φτηνές δικαιολογίες είναι που ενοχλούν και δημιουργούν θέμα αντίληψης, νομίζουν ότι δεν καταλαβαίνουμε τι γίνεται. Δηλαδή δεν μπορεί να βγαίνει η Κατερίνα Δαλάκα και να λέει “Κι εγώ φοβάμαι τα αεροπλάνα”! Όσο εξοικειώνεσαι όμως με ένα μέσο τόσο έρχεται και πιο ήπιο στο να απαλύνεις και τον φόβο σου. Εξοικειώνεσαι».

Δείτε επίσης: Σπύρος Μαρτίκας - Βρισηίδα Ανδριώτου: Φωτογραφίζονται αισθησιακά και μιλούν για το σεξ, τους καυγάδες τους και το Survivor

Και συμπλήρωσε: «Η Δαλάκα έχει γυρίσει όλο τον κόσμο και μάλιστα πλήρωνε κάποιος άλλος για να γυρνάει η Δαλάκα όλο τον κόσμο. Εκεί δεν φοβόταν τα αεροπλάνα; Έχει γυρίσει τους πάντες και τα πάντα. Οπότε είναι μια φτηνή δικαιολογία η οποία δεν θα μου άρεσε».

Ο Σπύρος Μαρτίκας αναφέρθηκε και στον Λάμπρο Κωνσταντάρα

Στη συνέχεια ο Σπύρος Μαρτίκας απάντησε στις δηλώσεις: «Είναι τραγικός και δεν λέει ευφυή πράγματα», που έκανε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας. Ο φαρμακοποιός απάντησε: «Μιλάει ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, που ήταν η μοναδική αποχώρηση χωρίς διαφημίσεις! Λάμπρος Κωνσταντάρας, η αποχώρηση χωρίς διαφημίσεις! Νομίζω ότι ήταν ο πιο αδιάφορος παίκτης που πέρασε ποτέ από το παιχνίδι. Δεν εκτιμήθηκε ποτέ. Στην πρώτη υποψηφιότητα του για αποχώρηση, αποχώρησε».