Ο Τριαντάφυλλος απαντάει στον Γιώργο Λιάγκα: «Ας περιμένει λίγο, εγώ περίμενα τρία χρόνια να φιλήσω τη γυναίκα μου »

Το καλό πράγμα αργεί να γίνει...

O Τριαντάφυλλος ανανέωσε το συμβόλαιό του με τη δισκογραφική εταιρεία Heaven και έκανε δηλώσεις στην κάμερα του Breakfast@Star. Ο αγαπημένος τραγουδιστής μίλησε στη δημοσιογράφο, Μυρσίνη Κοντού, για τα νέα επαγγελματικά του σχέδια, για τις πρώτες μέρες του Survivor που ήρθαν με αποκαλύψεις από τους πρώην συμπαίκτες του, αλλά και για την ανοιχτή πρόσκληση που του απηύθυνε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Κάτι θα ξέρει ο Γιώργος Ασημακόπουλος για να λέει ότι οι Διάσημοι κοιμούνται τα βράδια στην καλύβα των ρεπόρτερ. Αν βρεις σπίτι να ζεσταθείς ή φαγητό να φας, κάν' το. Αν βρεις κινητό όμως, είναι σαν να κλέβεις τους άλλους παίκτες. Βέβαια αν ισχύει αυτό που είπε για τους ρεπόρτερ, δεν είναι και το πιο ωραίο πράγμα», είπε αρχικά ο Τριαντάφυλλος σχολιάζοντας τις δηλώσεις του πρώην συμπαίκτη του.

Δείτε επίσης: Survivor spoiler 17/1: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε!

Και συμπλήρωσε, με αναφορές στην παρουσιάστρια της εκπομπής του Star: «Οποιοσδήποτε, είτε παίρνει 5.000, είτε 10.000 ευρώ, είναι όλοι ίσοι. Εκεί ξεχνάς τι λεφτά παίρνεις, δεν υπάρχει “εγώ”. Κι εγώ όταν πήγα δεν έλεγα ότι είμαι όνομα, ότι είμαι ο Τριαντάφυλλος ή ότι είμαι τραγουδιστής, τους έλεγα ότι είμαι όπως όλοι οι άλλοι. Και η Ελένη Χατζίδου που είχε πάει, θυμάμαι ότι ήταν Μαχήτρια και ήταν δίπλα σε όλους, και ας έχει γράψει τη δική της ιστορία με επιτυχίες».

H απάντηση του Τριαντάφυλλου στον Γιώργο Λιάγκα

«Δεν μου αρέσει που αποκαλύπτονται συνέχεια πράγματα για το Survivor, κάτι γίνεται. Όταν πηγαίνουν τα ίδια και τα ίδια πρόσωπα, γίνονται αυτά. Σε λίγο θα πάρουν σύνταξη από εκεί», παραδέχτηκε αμέσως μετά για τα αρνητικά σχόλια που ακούγονται κατά καιρούς, ενώ αναφέρθηκε και στην πρόσκληση που έκανε πριν από λίγες μέρες ο Γιώργος Λιάγκας σε εκείνον: «Θα πάω καλεσμένος κάποια στιγμή στον Γιώργο Λιάγκα, γιατί να μην πάω; Δεν φοβάμαι. Το καλό πράγμα αργεί να γίνει. Εγώ τρία χρόνια περίμενα να φιλήσω τη Δήμητρα (σ.σ. τη σύζυγό του), τώρα ας περιμένει κι αυτός λίγο».