«Προσπαθήσαμε να κάνουμε κι άλλα παιδάκια αλλά δεν πέτυχε» - Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Έλενας Τοπαλίδου για τον γάμο της με το Νίκο Κουρή

«Πήρα αγκαλιά ένα μωρό και έκλαιγα μετά»

Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Λίγες ημέρες μετά τον γάμο της με τον επί 18 χρόνια σύντροφό της, Νίκο Κουρή, η Έλενα Τοπαλίδου παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό Glow και την Μαρία Αραμπατζίδου, στην οποία αναφέρθηκε για πρώτη φορά στην προσπάθεια που έκαναν με τον γνωστό ηθοποιό να αποκτήσουν ακόμα ένα παιδάκι, πέρα του πρώτου τους γιου, Νίκου, αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατό.

Μεταξύ άλλων μίλησε και για την ημέρα του γάμου τους, μια ημέρα που και οι δυο περίμεναν πως και πως!

Οι αποκαλύψεις της Έλενας Τοπαλίδου

«Ο Πέτρος είναι συγκλονιστικός άνθρωπος, ο οποίος γεννήθηκε για να μου δείξει πόσο όμορφα μπορεί να γίνονται τα πράγματα. Δε μου έχει επιτρέψει ποτέ να αναρωτηθώ αν δεν έχω κάνει κάτι καλά. Είναι τόσο δυνατός, ανεξάρτητος, ήρεμος, ελεύθερος, δημιουργικός. Καταρχάς, να πω ότι τον Πέτρο πιστεύω ότι δεν τον γνωρίζω. Ούτε ότι εγώ τον φτιάχνω. Ο Νίκος είναι ένας υπέροχος πατέρας, εγώ είμαι αυτή που είμαι, αλλά πλέον το παιδί μας πλάθει τον χαρακτήρα του μόνο του με αυτά που του έχουμε δώσει. Και πάντα μας εκπλήσσει!.

Εμείς προσπαθήσαμε να κάνουμε κι άλλα παιδάκια, αλλά δεν πέτυχε. Και τώρα, αν μπορούσα, θα θέλαμε να κάνουμε άλλο ένα, πολύ. Κάθε παιδί, κάθε οικογένεια είναι ένας άλλος πλανήτης στο σύμπαν. Εγώ με τον Πέτρο αυτήν τη στιγμή νιώθω κάτι πέρα από πληρότητα και ο πόνος μου για ένα ακόμη παιδί δεν είναι για εμάς, αλλά γιατί θα ήθελα πολύ να έχει ένα αδερφάκι. Γιατί δεν έχει ούτε ξαδερφάκι. Αλλά ο ίδιος μπορεί και βρίσκει φίλους καρδιακούς, οπότε κάποια στιγμή σταμάτησα να αγχώνομαι και γι’ αυτό. Αλλά, ναι, θα ήθελα πάρα πολύ. Σήμερα πήρα αγκαλιά ένα μωρό και έκλαιγα μετά», είπε χαρακτηριστικά η βραβευμένη χορεύτρια.

Η πρώτη ανάρτησή της μετά τον γάμο

Την Πέμπτη 14/12, η Έλενα Τοπαλίδου δημοσίευσε μια φωτογραφία από την ημέρα του γάμου, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με μία συγκινητική αφιέρωση στον αγαπημένο της σύζυγο.

«Γίνεται σιγά σιγά η πιο ωραία ανάμνηση… Σε ευχαριστώ, σε αγαπώ. Και πάλι καλοκαίρι!» έγραψε στο Instastory της.