«Θα ανακοινωθεί...» - Ευχάριστα νέα για τον Λάκη Λαζόπουλο

«Είμαι στα καλά μου μετά από αρκετό καιρό»

Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Λάκης Λαζόπουλος μπορεί τα τελευταία χρόνια να εμφανίζεται σπάνια στην τηλεόραση, ωστόσο αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή του παραχωρώντας μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην εκπομπή του MEGA, Πάμε Δανάη, η οποία προβλήθηκε το πρωί της Τρίτης 28/11.

Ο παρουσιαστής μίλησε για την παράσταση την οποία θα ανεβάσει στο θέατρο, ενώ αποκάλυψε για πρώτη φορά πως ετοιμάζεται να επιστρέψει και στη μικρή οθόνη, με ένα εντελώς διαφορετικό πρότζεκτ από αυτά που μας είχε συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια.

Η ευχάριστη ανακοίνωση για τον Λάκη Λαζόπουλο

«Είμαι στα καλά μου μετά από αρκετό καιρό, μετά από όλα αυτά που περάσαμε, αλλά είμαι οκ τώρα», είπε αρχικά ο ίδιος και αμέσως ξεκίνησε να μιλά για την επιστροφή του στο θεατρικό σανίδι με την παράσταση "Όταν πέθανα", η οποία κάνει πρεμιέρα στις 22 Δεκεμβρίου στο θέατρο «Βέμπο».

Στην πορεία της συνέντευξης, ωστόσο, αναφέρθηκε και στην πορεία του όλα αυτά τα χρόνια, εξηγώντας για τα λάθη που έχει κάνει: «Θα τα έκανα όλα ίδια, γιατί αυτό είναι μέρος μιας διαδρομής. Δεν μπορείς να πεις ότι αυτό το μέρος που είναι λίγο ανώμαλο και λίγο έμπλεξε εδώ δε γίνεται. Ειδικά τις μετωπικές συγκρούσεις θα τις έκανα οπωσδήποτε ξανά. Αν δε συγκρουστείς, δεν μπορεί να παραχθεί ούτε καινούργια σκέψη ούτε θα σε θυμάται κανείς. Η παρεξήγηση είναι αυτή που μένει στην ιστορία. Πρέπει να δείξεις τη διαφορά και τη διαφορετικότητά σου, να την επιβάλεις αν χρειαστεί, ακόμη κι αν χάσεις. Είναι όλα μέσα στο παιχνίδι. Εκείνο που δεν είναι μέσα στο παιχνίδι είναι η σιωπή και η βουβαμάρα».

Και πρόσθεσε: «Υπάρχουν περίοδοι που σιωπώ. Αυτή είναι μια περίοδος σιωπής. Σαν άνθρωπος δε μιλάω αν δεν έχω λόγο». Παρόλα αυτά, αποκάλυψε το επόμενο βήμα του: «Γράφω σειρά και την πριμοδοτώ. Θα ανακοινωθεί, ελπίζω, μέσα στις αρχές του καινούργιου χρόνου. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι».

Δείτε επίσης: «Δεν το λέω μόνο εγώ, το λέει η συνεργάτης της πρώην γυναίκας του, της Φαίη Σκορδά! Σήκωσε το μαχαίρι της...» - Πυρ και μανία ο Λαζόπουλος κατά του Λιάγκα