Βαρύ πένθος στον καλλιτεχνικό χώρο - Το "αντίο" του Γιώργου Αγγελόπουλου στον Μάνο Καμπίτη

Δείτε την ανάρτηση

NDP PHOTO/ ΕΛΛΗ ΠΟΥΠΟΥΛΙΔΟΥ

Βαρύ πένθος έχει προκαλέσει στον καλλιτεχνικό χώρο ο θάνατος του σκηνοθέτη Μάνου Καμπίτη, ο οποίος άφησε μια μεγάλη παρακαταθήκη σε τηλεόραση, θέατρο και κινηματογράφο. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αποχαιρέτησε τον αγαπημένο του φίλο και συνεργάτη.

Υπενθυμίζουμε ότι σήμερα ο Γρηγόρη Αρναούτογλου, με απόφαση δική του απουσίαζε το πρωί από την ραδιοφωνική εκπομπή που κάνει στον Sfaira, ενώ αποκάλυψε στους συνεργάτες, μέσω τηλεφωνική επικοινωνίας ότι είναι πολύ άσχημα ψυχολογικά μετά τον ξαφνικό χαμό του αγαπημένου του φίλου και ανανέωσε το ραντεβού του για την Δευτέρα 27/11.

Ο παρουσιαστής με μια ανάρτησή στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, αποχαιρέτησε και εκείνος με τη σειρά του τον Μάνο Καμπίτη(δείτε την εδώ την αναρτηση του παρουσιαστή).

Όπως αποκάλυψε, σήμερα το μεσημέρι οι συγγενείς και φίλοι του σκηνοθέτη θα τον οδηγήσουν στην τελευταία του κατοικία με αποτέλεσμα η ψυχολογία του να μην είναι καθόλου καλή για να βρεθεί στο ραδιόφωνο και να ψυχαγωγεί τον κόσμο.

«Δεν είμαι πολύ καλά και θέλω να μου επιτρέψετε να μην έρθω σήμερα, το λέω στους ακροατές. Μετά τον ξαφνικό χαμό ενός συνεργάτη, ενός φίλου, του Μάνου του Καμπίτη, του σκηνοθέτη που είχαμε στον Όμορφο Κόσμο, δεν έχω το κουράγιο να γελάσω, ούτε να κάνουμε πλάκα. Θέλω να ηρεμήσω και να αφιερώσω τη σημερινή εκπομπή, ακόμα κι αν δεν είμαι εκεί, στον Μάνο Καμπίτη. Ήταν ένας πολύ ωραίος τύπος, μας άκουγε. Ήταν ένα πολύ νέο παιδί. Φεύγει πολύς νέος κόσμος. Για μένα ήταν ένα σοκ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η ανάρτηση του Γιώργου Αγγελόπουλου για τον Θάνο Καμπίτη

«Καλή ανάπαυση φίλε Μάνο» έγραψε στο Ντάνος στην φωτογραφία που δημοσίευσε με τον σκηνοθέτη.

Instagram: official_danos_ga