MadWalk 2023: Η εγγονή του πρώην πρωθυπουργού Ανδρέα Παπανδρέου, Φαίδρα ήταν σαγηνευτική

Έκλεψε τις εντυπώσεις!

Η δεκαοκτάχρονη εγγονή του πρώην πρωθυπουργού της Ελλάδας, Ανδρέα Παπανδρέου, Φαίδρα είναι μοντέλο και χθες, Δευτέρα 20 Νοεμβρίου έκανε για ακόμη μία φορά την εμφάνισή της στην πασαρέλα του MadWalk 2023 (δείτε εδώ την περυσινή της εμφάνιση), και μπορούμε να πούμε, πως ήταν απλά μια κούκλα.

Η εγγονή του Ανδρέα Παπανδρέου, Φαίδρα στα MadWalk 2023

Το νεαρό μοντέλο κάνει τα πρώτα του βήματα στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές της στην Ψυχολογία. Είναι κόρη του Νίκου Παπανδρέου και της Αλεξίας Κληρονόμου, και αποδεικνύει, πως έχει πάρει τα πιο ωραία χαρακτηριστικά των γονιών της.

Παρά το γεγονός, πως η νεαρή κοπέλα προσπαθεί να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, διατηρώντας "κλειστό" το προφίλ της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στιγμιότυπα από τη χθεσινοβραδινή της εμφάνιση κάνουν το γύρω του διαδικτύου. Όπως φαίνεται και από το οπτικοακουστικό υλικό, εκείνη φόρεσε ένα πολύ ωραίο μίνι φόρεμα και μαύρα ψηλά μποτάκια, τα οποία αναδείκνυαν το καλλίγραμμο σώμα της.

«Μου έχει γίνει ανεπίσημη πρόταση για δουλειά στο εξωτερικό, αλλά οι γονείς μου δεν συμφωνούν. Και εγώ όμως πιστεύω ότι δεν πρέπει να ασχοληθώ από τόσο μικρή ηλικία. Για τώρα θέλω να ασχοληθώ με το Fashion Management και Marketing στην αγορά της ένδυσης. Mε ενδιαφέρει, επίσης, και η ψυχολογία των εγκληματιών - δηλαδή το σκεπτικό ενός εγκληματία. Πώς φτάνει ένας άνθρωπος να κάνει σοβαρά εγκλήματα κατά τον συνάνθρωπό του;», είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξη, που είχε παραχωρήσει στην εφημερίδα "Πρώτο Θέμα" το γνωστό μοντέλο.

«Δεν νομίζω ότι η πολιτική είναι για μένα. Ως προς το επώνυμό μου, δεν πιστεύω ότι έχω αποκτήσει οποιονδήποτε αέρα μόνο και μόνο επειδή λέγομαι Παπανδρέου. Σέβομαι το επίθετό μου και το τιμώ, αλλά σε καμία περίπτωση δεν το εκμεταλλεύομαι. Έτσι μου έχουν μάθει οι γονείς μου από μικρή ηλικία», είχε σημειώσει επίσης για το "βάρος" του ονόματος που φέρει.