Δημήτρης Παπανώτας: «Αν έβγαινε έξω η Ελένη στη Ρόδο, γινόταν...» - Η αποκάλυψη του παρουσιαστή για τη Μενεγάκη

«Ήμουν κι εγώ εκεί, τότε...»

NDP

Στον καιρό, που έκανε τον Πρωινό Καφέ και στη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη ανέτρεξε ο γνωστός παρουσιαστής, Δημήτρης Παπανώτας, στη εκπομπή "Happy Day", που προβάλλεται από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Alpha, σήμερα το πρωί, Πέμπτη 26 Οκτωβρίου. Με αφορμή ρεπορτάζ σε σχέση με τις δηλώσεις της Ελίνας Κέφη, και την εξομολόγησή της για τα άσχημα περιστατικά που της συνέβησαν στην εκπομπή.

Πιο συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος είπε, ότι στο πλαίσιο της εκπομπής της πάτησε κατά λάθος άλογο το χέρι, ενώ βρισκόντουσαν στο νησί της Ρόδου, και αργήσαν να τις παρέχουν τις πρώτες βοήθειες.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα:

Τι είπε ο Δημήτρης Παπανώτας για τον Πρωινό Καφέ

«Ήμουν κι εγώ εκεί, στη Ρόδο, τότε. Εκείνο το ταξίδι στη Ρόδο ήταν ένας χαμός, αλλά ο Κωνσταντίνος Κασπίρης, που ήταν επικεφαλής στο κομμάτι της μόδας, τις είχε μαντρωμένες τις κοπέλες. Όλοι οι υπόλοιποι, όλη τη νύχτα μέχρι το πρωί κάναμε τα δικά μας, και το πρωί είχαμε εκπομπή. Και πηγαίναμε χάλια στην εκπομπή», θυμάται ο γνωστός παρουσιαστής.

Δείτε επίσης: Το σχόλιο του Δημήτρη Παπανώτα για τους δημοσιογράφους της ΕΡΤ

«Τα κορίτσια ήταν έτσι, για να τις προπονεί. Η Μενεγάκη ήταν φρόνιμο κορίτσι. Αν έβγαινε έξω η Ελένη, που είχε έρθει πολλές φορές μαζί μας, γινόταν μετά πανικός μετά εκεί, με αυτόγραφα και πολλές φωτογραφίες. Μιλάμε τώρα για μία εποχή που ήταν "Κορίτσια, ο Μπάρκουλης". Τι να σου πω, χαμός γινότανε. Εκεί δεν κοιμόμασταν τότε.», εξήγησε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.