"Συγγνώμη! Με συγχωρείτε!» - "Λύγισε" η Κατερίνα Στανίση μπροστά στην κάμερα της εκπομπής, Πάμε Δανάη

Τι συνέβη;

Μια εξομολόγηση από καρδιάς παραχώρησε η Κατερίνα Στανίση στην κάμερα της εκπομπής Πάμε Δανάη. Η σπουδαία λαϊκή τραγουδίστρια με τις δεκάδες επιτυχίες, μίλησε για την καριέρα της, για τον Βασίλη Καρρά (που δίνει μάχη με την υγεία του), αλλά και τις δύσκολες στιγμές που έχει βιώσει.

Η εξομολόγηση της Κατερίνας Στανίση

«Έχω συγχωρήσει τους άντρες που φέρθηκαν κακοποιητικά σε μένα, αλλά δεν θα ήθελα να τους δω ποτέ. Έχει τύχει να τους δω τυχαία, αλλάζουν οι δρόμοι. Ταράχτηκαν, σου φέρνει αναμνήσεις κακές, παλιές. Να μην βγάζουμε τα νεύρα μας, τα απωθημένα μας, και ξεσπάμε χωρίς λόγο στον άνθρωπο που έχουμε δίπλα μας. Σκέφθηκα να κάνω καταγγελία στην αστυνομία αλλά δεν με έπαιρνε να κάνω κάτι τέτοιο. Η γυναίκα που δεν περνάει καλά και δεν πάει άλλο, να πάει να ζητήσει βοήθεια και να μην φοβάται τίποτα, γιατί αυτό δεν σταματάει ποτέ», εξομολογήθηκε αρχικά.

Η σχέση της με το Θεό και την εκκλησία: «Δεν κάνω την θεούσα, πιστεύω όμως βαθιά μέσα μου χωρίς να πηγαίνω κάθε μέρα στην εκκλησία. Έχω βάλει και μια σειρά. Είμαι μόνη μου και δεν με ενοχλεί κανείς γιατί όταν έχεις σύντροφο πρέπει να είσαι και διαφορετικά. Έχω διαλέξει έναν άλλο δρόμο... ο Χριστός είναι μέσα μας. Εγώ τις μετάνοιες τις κάνω, μου αρέσει»

Επίσης, αναφέρθηκε και στην υγεία του Βασίλη Καρρά, ο οποίος μπαινοβγαίνει στο νοσοκομείο, δίνοντας αγώνα για την υγεία του. «Εύχομαι ο Βασίλης Καρράς να ξεπεράσει το πρόβλημα του και να βγει ξανά στην πίστα», είπε.

Όταν αναφέρθηκε στην αγάπη του κόσμου, η Κατερίνα Στανίση, συγκινήθηκε με την φωνή της να "λυγίζει": «Στον κόσμο αρέσει το συναίσθημα στην πίστα. Και όταν ο κόσμος σηκώνεται όρθιος, έτσι να με υποδεχτεί, λέω "Θεέ μου κάτι έκαναν και εγώ για να γίνεται αυτό". Θα είναι από τις 10 - 15 επιτυχίες που έχω κάνει».