Εξιτήριο για την Γιάννα Παναγοπούλου - Οι αναρτήσεις με το μωράκι της από το μαιευτήριο

«Επιτέλους επιστρέφουμε σπίτι μας»

Facebook/ Γιάννα Παναγοπούλου

Το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου, η γνωστή ποινικολόγος Γιάννα Παναγοπούλου επέστρεψε σπίτι της μαζί με το νεογέννητο γιο της, καθώς πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο. Έχει ήδη μάλιστα αποκαλύψει, το πως θα ονομασθεί ο μικρός (δείτε εδώ το όνομα).

Η ανάρτηση της Γιάννας Παναγοπούλου

Η δικηγόρος την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Εκείνη και ο σύζυγός της, Γιάννης Σταυρίδης είναι πολύ χαρούμενοι για το ευτυχές γεγονός. Πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, μιας και καλωσόρισαν στην οικογένειά τους το γιο τους.

Από το Σάββατο 30/9 άνοιξαν ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή τους, αφού μαζί με το μωρό τους επέστρεψαν στο σπίτι, όπως δημοσίευσε και η ποινικολόγος στον προσωπικό λογαριασμό της στο Facebook. Η ίδια μάλιστα το σχολίασε, ως εξής:

«ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΤΡΕΙΣΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΣ ΞΕΚΙΝΑ ΜΕ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΗ ΕΥΤΥΧΙΑ, ΑΓΑΠΗ & ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΕΚΑΣΤΟΝ ΧΩΡΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ & ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΔΩΡΑ ΣΑΣ», έγραψε κάτω από τη δημοσίευση, την οποία συνόδευε η παρακάτω φωτογραφία:

Μάλιστα, υπενθυμίζουμε, πως η γνωστή νομικός είχε δημοσιεύσει η ίδια το ευτυχές γεγονός μέσα από το μαιευτήριο, λίγο μετά τον τοκετό, με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, κάτι που είχε επηρεάσει γνωστή παρουσιάστρια (δείτε εδώ την αντίδραση της).

Η ανακοίνωση της ποινικολόγου μέσα από το νοσοκομείο λίγες στιγμές μετά τη γέννα, σημείωνε το εξής:

«"Η απόφαση να κάνεις παιδί είναι πραγματικά βαρυσήμαντη. Αποφασίζεις ν’ αφήσεις την καρδιά σου να κυκλοφορεί έξω από το σώμα σου για πάντα} – Elizabeth Stone

ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ Κ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΡΔΟΥΛΑ Ο ΓΙΟΣ ΜΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ…
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΑΣ @genesisathens_drpantos ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΕΣΤΗ Κ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΜΑΣ ΦΙΛΟΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΓΙΑΤΡΕ ΜΑΣ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ, ΣΕΒΑΣΜΟ Κ ΥΠΟΚΛΙΣΗ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΣΥΝΗΣ ΣΟΥ Κ ΙΔΙΩΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΣΟΥ ΤΗΝ ΜΑΙΑ ΜΑΣ @dimitra mpaltzidou ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ, ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ Κ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟΥ @mitera.gr Κ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΤΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ @genesisathens_drpantos ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΨΟΓΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥΣ Κ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΕΡΟΧΕΣ & ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ

ΜΕ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΑΓΑΠΗ & ΣΕΒΑΣΜΟ
ΓΙΑΝΝΑ & ΓΙΑΝΝΗΣ», έγραφε κάτω από την ανάρτηση, την οποία συνόδευε η φωτογραφία, που ακολουθεί: