«Εγώ της στέλνω ακόμη κάθε μέρα...» - Τα σπαρακτικά λόγια της κολλητής φίλης της μητέρας του Γιώργου Αγγελόπουλου

«Της γράφω καλημέρα»

Το τελευταίο αντίο είπε σήμερα 29/9, στην αγαπημένη του μητέρα ο Γιώργος Αγγελόπουλος, στη Σκιάθο, λίγες μόνο μέρες μετά τον γάμο του με την Δήμητρα Βαμβακούση στους Αγίους Ισιδώρους στον Λυκαβηττό.

Η μητέρα του Ντάνου έφυγε από τη ζωή, μετά από σκληρή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο νοσηλευόμενη στο νοσοκομείο Στην εξόδιο ακολουθία, παρευρέθηκε και η κολλητή φίλη της μητέρας του, η οποία συγκλονισμένη από τον χαμό της καλύτερης της φίλης και με δάκρυα στα μάτια μίλησε κάμερα της Super Κατερίνα στον AlphaTv.

Δείτε εδώ την αντίδραση του Γιώργου Αγγελόπουλου στην κηδεία.

Τα σπαρακτικά λόγια για την μητέρα του Ντάνου

«Εγώ της στέλνω ακόμη κάθε μέρα. Της γράφω καλημέρα, όπως της έστελνα τις καλημέρες. Εκεί της ευχήθηκα και για τον Γιώργο. Τελευταία μου έλεγε ότι δεν θα τα καταφέρει. Της έλεγα να μην το βάζει κάτω. Είσαι δυνατή.»

«Την τελευταία φορά την είχε φέρει ο Γιώργος για το Άγιο Πνεύμα λίγες μέρες και ήταν ένας άλλος άνθρωπος. Όταν την είδα έπαθα σοκ. Να μην μπορεί να σταθεί στα πόδια της, να μην μπορεί να περπατήσει.» ανέφερε.

«Δεν θα ξαναπιούμε έναν καφέ μαζί όπως τον πίναμε» είπε και ξέσπασε σε κλάματα.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Η στιγμή που ο Αγγελόπουλος ξεσπάει σε κλάματα

Μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές ήταν όταν έφτασε η νεκροφόρα στην εκκλησία, ο Γιώργος Αγγελόπουλος άνοιξε την πόρτα και για μερικά δευτερόλεπτα στάθηκε όρθιος κοιτώντας το φέρετρο της και έβαλε τα κλάματα...

Στη συνέχεια με βοήθεια σήκωσε το φέρετρο όπου μαζί με τον αδερφό του το μετέφεραν μέσα στην εκκλησία.