Ανανεωμένη η Κατερίνα Στικούδη με ροζ λεοπάρ ολόσωμη φόρμα - Η αλλαγή στην εμφάνισή της και η φουσκωμένη κοιλίτσα

Κούκλα και στη δεύτερη εγκυμοσύνη της

NDP

Η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης σε λίγους μήνες θα γίνουν για δεύτερη φορά γονείς. Η τραγουδίστρια σε συναυλία της στη Μάλτα ανακοίνωσε τα ευχάριστα χαϊδεύοντας την φουσκωμένη της κοιλίτσα (δείτε εδώ το βίντεο) και έκτοτε το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας, μαζί με το πρώτο τους παιδί, τον Βύρωνα.

Την Δευτέρα 25/9 η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές νέες φωτογραφίες με την φουσκωμένη της κοιλίτσα, φορώντας μία ροζ ολόσωμη φόρμα, λεοπάρ, έχοντας κόψει, μάλιστα, αφέλειες στα μαλλιά της.

Δείτε επίσης: Διώροφη με play room, 2 καθιστικά και κήπο με πισίνα - Φωτογραφίες από την μονοκατοικία της Κατερίνας Στικούδη και του Βαγγέλη Σερίφη

Οι νέες φωτογραφίες της Κατερίνας Στικούδη από τη δεύτερη εγκυμοσύνη της

Γιατί η ανακοίνωση έγινε στη Μάλτα

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα η παρουσιάστρια - τραγουδίστρια ''πιάστηκε'' από την κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα με τις δηλώσεις να προβάλλονται την Τρίτη 19/9 με την εγκυμονούσα να ''λάμπει'' από χαρά.

Ανάμεσα στο πλήθος ερωτήσεων, που δέχτηκε δεν αποκάλυψε το φύλο του μωρού, καθώς στη συνέχεια τόνισε, πως επιθυμία της είναι να συνεχίσει να εργάζεται, μιας και το ίδιο είχε κάνει όσο ήταν έγκυος στο Βύρωνα.

«Στη Μάλτα το νιώσαμε, εκεί το είπαμε. Δεν είχα προγραμματίσει από πριν να το πω. Εκείνη τη στιγμή προέκυψε γιατί ένιωσα πολύ ωραία, πολύ ζεστά. Μπορεί να είχε πάρα πολύ κόσμο, ο χώρος να ήταν τεράστιος, αλλά εγώ αισθάνθηκα μια πολύ ωραία ζεστασιά από το κοινό.

Ο Βύρωνας δεν έχει καταλάβει ακόμα τι θα του συμβεί, ότι πάει η βασιλεία του. Του εξηγώ, του μιλάω για μια κοιλίτσα αλλά ακόμα δε μπορεί να καταλάβει, γιατί δε βλέπει τεράστια διαφορά, αλλά είναι πολύ καλός με τα παιδάκια, οπότε ελπίζω, πως θα κυλίσουν όλα όμορφα. Δε γνωρίζουμε ακόμα το φύλο, κρύβεται. Γερό παιδάκι να είναι», είπε η Κατερίνα Στικούδη.