Αγνώριστος ο Νίκος Κοκλώνης με ξανθό πλατινέ μαλλί και μούσι

Όντως τώρα;

Instagram / Νίκος Κοκλώνης

Ο Νίκος Κοκλώνης είναι ένας από τους πιο διασκεδαστικούς και ευδιάθετους παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης. Το έχει αποδείξει σε κάθε live του Just The 2 of Us μέχρι τώρα! Είναι πολύ αυθόρμητος και του αρέσει να δοκιμάζει πράγματα, χωρίς να φοβάται πως θα είναι "κακός".

Ένα από τα πράγματα που δοκίμασε, λοιπόν, όσο βρίσκεται εκτός κάμερας και τηλεόρασης είναι η ανανέωση του χρώματος του μαλλιού του. Θέλησε να κάνει μία extreme αλλαγή και να "ανοίξει" το σκούρο καστανό της κεφαλής του, τρομάζοντας το κοινό του με το αποτέλεσμα που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε επίσης: Άσχημα νέα για το The Voice - Αποχωρεί για τα μάτια του Νίκου Κοκλώνη αγαπημένος κριτής

Ο Νίκος Κοκλώνης με ξανθό πλατινέ μαλλί

Τράβηξε βίντεο, δηλαδή, τη στιγμή που τα μαλλιά και τα μούσια του έγιναν κατάξανθα, πλατινέ, από το ντεκαπάζ, με τον ίδιο να σοκάρεται από το θέαμα, με την Πηγή Δεβετζή που ήταν μαζί του να ενθουσιάζεται και να υποστηρίζει πως αυτό το look του ταιριάζει γάντι.

«Έτσι θα ήμουν, αν ήμουν από τη Σουηδία», ανέφερε ο ίδιος με την φίλη του να του απαντά: «Εγώ λέω να το αφήσεις».

Παρόλα αυτά, φαίνεται πως δεν ήταν το τελικό στάδιο της αλλαγής του, καθώς στις επόμενες φωτογραφίες τον βλέπουμε απλώς με πιο ανοιχτό χρώμα μαλλιών, που φαίνεται απόλυτα φυσικό πάνω του. Ίσως, βέβαια, να ήταν και ένα απλό φίλτρο όλο αυτό.

Δείτε επίσης: Θα γίνει ''πανικός'' - Κυκλοφόρησε το επίσημο trailer για το Fame story με το Νίκο Κοκλώνη

Τα φαντασμαγορικά του γενέθλια

Tα γενέθλιά του είχε την Παρασκευή 4/8 ο Νίκος Κοκλώνης, ο οποίος αποφάσισε να τα περάσει στη Μύκονο μαζί με καλούς του φίλους, όπως είναι η Κατερίνα Καινούργιου και η Πηγή Δεβετζή (δείτε εδώ που τα ''έσπασαν'' Κοκλώνης & Καινούργιου στη συναυλία της Βίσση στη Μύκονο).

Οι ευχές για τα γενέθλια του παραγωγού στα social media έπεσαν βροχή με τον ίδιο να νιώθει ευτυχία, που έχει τόσο κόσμο στο πλευρό του! Στη συνέχεια της ημέρας και συγκεκριμένα προς το βράδυ, ο Νίκος Κοκλώνης δέχτηκε και μία πρόταση.

Πιο αναλυτικά, την ώρα που ήταν σε εστιατόριο στο νησί των ανέμων, σερβιτόροι, που κρατούσαν μικρά βεγγαλικά στα χέρια τους πλησίασαν το τραπέζι του Κοκλώνη, παραδίδοντας του και μια μεγάλη τούρτα γενεθλίων.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Ποτέ δεν επιβάλλω στους παρουσιαστές...» - Το ξεκαθάρισμα του Κοκλώνη για την αποχώρηση της Μαγγίρα από το OPEN

Συντετριμμένος ο Νίκος Κοκλώνης με τον χαμό της Μαριάννας Βαρδινογιάννη: «Έκανε ένα σπουδαίο όραμα πράξη»