Στιγμές συγκίνησης για τη Χατζίδου - Το τραγούδι που της αφιέρωσε η κόρη της στις Μαλδίβες (Βίντεο)

Ολόκληρο κορίτσι η Μελίτα

eleni.hatzidou - instagram

H Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου βρίσκονται στις Μαλδίβες μαζί με την κόρη τους, Μελίτα, τον αδερφό και τη μητέρα του Ετεοκλή με τις φωτογραφίες και τα βίντεο από τις καλοκαιρινές τους διακοπές να μαγεύουν.

Το ζευγάρι συλλέγει πολύ όμορφες εικόνες και παράλληλα δίνει την ευκαιρία στο παιδί τους να γνωρίζει νέου; πολιτισμούς και κουλτούρες από αυτή της Ελλάδας (δείτε εδώ τι βίλα, που μένουν μέσα σε πισίνα).

Μια από τις δραστηριότητες, που έκανε η Μελίτα στις Μαλδίβες ήταν να τραγουδήσει καραόκε μαζί με τη μαμά της σε κομμάτι με αγγλικούς στίχους! Με συγκίνηση παρακολουθούσε η Χατζίδου την κόρη της και εμείς παράλληλα βλέπαμε το πόσο πολύ έχει μεγαλώσει η Μελίτα.

Το τραγούδι που είπε η κόρη του Ετεοκλή Παύλου και της Ελένης Χατζίδου

Η ανάρτηση για την περίοδο που Χατζίδου ήταν έγκυος

Ο Ετεοκλής Παύλου και η Ελένη Χατζίδου αποτελούν ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz με τους δύο να μην κρύβουν τον έρωτα τους, αφού συχνά μάλιστα τον εκφράζουν δημόσια!

Οι αναρτήσεις τους στα social media στάζουν μέλι και τα λόγια, που ανταλλάσσουν στο Breakfast at star το ίδιο. Σε αντίστοιχο ύφος ήταν και η ανάρτηση του Παύλου στο instagram την Τετάρτη 28/6 για τα μάτια της Ελένης του.

Με μία φωτογραφία από το παρελθόν, που η τραγουδίστρια είναι με φουσκωμένη κοιλίτσα θέλησε ο γυμναστής να ευχηθεί στην αγαπημένη του για τα γενέθλιά της (δείτε εδώ όλη την αλήθεια για τις σχέσεις της Χατζίδου με την πεθερά της).

«Όσα χρόνια και αν περάσουν μπορώ να σου πω με σιγουριά ότι ο τρόπος που σε κοιτάω δεν θα αλλάξει ποτέ!
Τον Σεβασμό, την περηφάνεια,την γαλήνη,
τον έρωτα,την εμπιστοσύνη,τον θαυμασμό και την Αγαπη μου,θα τα βλεπεις πάντοτε στα μάτια μου κάθε φορα που σε κοιτώ…
Χρόνια πολλά Ελένη μου!
Σε αγαπώ πολύ», έγραψε ο Ετεοκλής Παύλου.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Εξωτικές διακοπές για Χατζίδου & Παύλου στις Μαλδίβες - Mένουν σε βίλα μέσα σε πισίνα με γαλαζοπράσινο νερά

Ανανεώνεται η ομάδα του Breakfast at star - Τα 2 πρόσωπα που ''εισβάλλουν'' στην ομάδα Παύλου & Χατζίδου