Βάνα Ραμπότα: «Δεν με ενδιαφέρει τίποτα που υπάρχει στο παρελθόν» - Τι δήλωσε για τις επαναλήψεις του 50-50

Ξεκαθάρισε την θέση της

Η ηθοποιός Βάνα Ραμπότα, την οποία την γνωρίσαμε μέσα από την σειρά 50-50 του Mega, από τον ρόλο της Ειρήνης, έκανε και εκείνη με την σειρά της τις δικές της δηλώσεις στην camera της εκπομπής Καλοκαίρι yes, και στον δημοσιογράφο Γιώργο Βιολέντη αναφορικά με τις επαναλήψεις που προβάλλονται.

Οι δηλώσεις της Βάνας Ραμπότα για το 50-50

Στην αρχή της συνέντευξης, η ηθοποιός Βάνα Ραμπότα, μίλησε για την καινούργια παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί μαζί με τον Δημήτρη Γιώτη και ονομάζεται Γρανίτα από Λεμόνι.

Στην συνέχεια η Βάνα Ραμπότα, σχετικά με την επανάληψη της σειράς στην οποία πρωταγωνιστούσε, δηλαδή στο 50-50, είπε ότι δεν γνώριζε ότι θα παιζόταν ξανά και ότι συγκεκριμένα το έμαθε μόλις χθες. Έτσι λοιπόν, δήλωσε ότι: «Δεν ξέρω, εγώ μόλις χθες έμαθα ότι προβάλλεται η σειρά. Δεν έκατσα να το δω φυσικά, το παρελθόν το αφήνω στο παρελθόν». (δείτε εδώ τα νούμερα τηλεθέασης που έκανε το πρώτο επεισόδιο της επανάληψης)

Με την σειρά της, η ηθοποιός αποφάσισε να κάνει ξεκάθαρη την θέση της σχετικά με το σίριαλ,και για αυτό δήλωσε ότι: «Θα σας πω τη γνώμη μου για όλα αυτά. Δεν με ενδιαφέρει τίποτα που υπάρχει στο παρελθόν. Είναι άποψη ζωής και αυτό που καλλιεργώ ως άνθρωπος. Με ενδιαφέρει μόνο το τώρα, ούτε το μέλλον. Επομένως, δεν έχω ούτε φόβο για το μέλλον, ούτε αναμνήσεις από το παρελθόν. Με ενδιαφέρει το τώρα μου».

Ακόμα ανέφερε ότι: «Το πιο σημαντικό είναι ότι με όλα αυτά που συμβαίνουν στη ζωή μας, στην κοινωνία μας είναι μία ευκαιρία κάποιος να καταδυθεί εσωτερικά και να γνωρίσει τον έσω εαυτό του. Να μπορέσει σιγά-σιγά να αντιληφθεί ποιος είναι, πώς πράττει, τι σκέφτεται και τι λέει».

Κλείνοντας είπε χαρακτηριστικά τα εξής :«Το συμπέρασμα όλων είναι τελικά αυτό: ας μάθουμε ποιος είμαστε ο καθένας. Έτσι θα βοηθήσουμε και τον διπλανό μας»,

Δείτε εδώ τις δηλώσεις της :

Η απάντηση του Σπύρου Μπιμπίλα για τις επαναλήψεις του 50 - 50

Ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος είναι πρόεδρος του ΣΕΗ, και πλέον εκλεγμένος βουλευτής του κόμματος Πλεύση Ελευθερίας (δείτε εδώ τα σχόλια που δέχτηκε για τα ρούχα που φόρεσε στην ορκωμοσία του), μίλησε το πρωί της Τρίτης 11/07/23 στην εκπομπή Καλοκαίρι yes στο Open, σχετικά με την επανάληψη της σειράς 50-50 του Mega.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας τοποθετήθηκε αναφορικά με το ζήτημα που έχει προκύψει με την επανάληψη του 50-50, λόγω των κατηγοριών που βαραίνουν τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ δήλωσε αρχικά στην camera της εκπομπής Καλοκαίρι yes ότι: «Από την πρώτη στιγμή που πάρθηκε αυτή η απόφαση ήμουν αντίθετος. Πιστεύω ότι οι σειρές πρέπει να παίζονται γιατί ανήκουν σε όλους τους ηθοποιούς, άσχετα με το αν κάποιος ηθοποιός έχει εμπλακεί σε δικαστικές υποθέσεις για πολύ σοβαρά αδικήματα. Πρέπει όμως να δίνεται η ευκαιρία στους υπόλοιπους να μπορούν να εισπράξουν αυτά τα πενιχρά ποσά από τα δικαιώματα».

Αναφορικά με τον Πέτρο Φιλιππίδη δήλωσε ότι: «Εγώ τα βασικά μου σίριαλ με τον Πέτρο τα έχω κάνει, τα οποία έχουν σταματήσει να παίζονται. Υπάρχουν εκατοντάδες σίριαλ τα οποία έχουν σταματήσει να παίζονται εδώ και πολλά χρόνια. Από τα πρώτα σίριαλ της ιδιωτικής τηλεόρασης δεν παίζεται τίποτα, εκτός του Ρετιρέ»

Τέλος πρόσθεσε τα εξής: «Εγώ έχω παίξει σε 150 σίριαλ από μικρό ρολάκι μέχρι πρωταγωνιστικό. Κι έχουν μείνει όλοι στο “Κωνσταντίνου και Ελένης”, το οποίο με κυνηγάει σαν δαίμονας, ενώ είναι πάρα πολύ ωραίος ο ρόλος, και νομίζει ο κόσμος ότι έχω παίξει μόνο αυτό. Αυτή η συχνή επανάληψη του “Κωνσταντίνου και Ελένης”, που δεν έχει σταματήσει ποτέ, νομίζετε ότι κάνει καλό στους ηθοποιούς.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

50-50: «Τώρα που είδα φάτσες ανώμαλων μου ήρθε να ξεράσω» - Το κοινό διχάστηκε με την επιστροφή του στο μεγάλο κανάλι

«Νομίζω ότι έχει καλό μάνατζερ» - Το όλο νόημα σχόλιο του Τρύφωνα Σαμαρά για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου