Αρετουσάριστες φωτογραφίες της Ιωάννας Τούνη με μικροσκοπικό μπικίνι - Έδειξε την αλήθεια πίσω από τις "ψεύτικες" αναρτήσεις της

«Μην σκάτε συμπεθέρες και μην συγκρίνετε τον εαυτό σας με καμία!»

Φωτογραφία αρχείου NDPPHOTO

Μια εντελώς διαφορετική ανάρτηση από αυτές που συνηθίζει να κάνει πραγματοποίησε η Ιωάννα Τούνη στο προφίλ της στο Instagram. Η επιχειρηματίας και infuencer, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες πριν και μετά το ρετούς φορώντας μπικίνι.

Με αυτό τον τρόπο θέλησε να δείξει στις φίλες της πως τα social media είναι ψεύτικα και τις περισσότερες φορές οι φωτογραφίες με τα αψεγάδιαστα σώματα είναι ψεύτικα, αφού έχουν κάνει ρετούς.

Οι φωτογραφίες της Ιωάννας Τούνη με και χωρίς ρετούς

«Social media is #FAKE (swipe left) Μην σκάτε συμπεθέρες και μην συγκρίνετε τον εαυτό σας με καμία! Ούτε η @j.touni μοιάζει με την @j.touni. Σας αγαπώ πολύ! ΝΑ ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ!» έγραψε η Ιωάννα Τούνη στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Τα σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες της είναι δεκάδες με διαδικτυακές της φίλες να της λένε "μπράβο" και πόσο ακομπλεξάριστη είναι.

Να σημειωθεί πως η Ιωάννα πολλές φορές έχει κάνει αναρτήσεις θέλοντας να δείξει στις μανούλες πως δεν πρέπει να νιώθουν άσχημα για το σώμα τους μετά τη γέννα, ενώ πρόσφατα το βίντεο που είχε δημοσιεύσει από δημόσιο χώρο να θηλάζει το μωράκι της είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων με πολλές ωστόσο γυναίκες να την υπερασπίζονται.

Σε ρόλο Pamela Anderson με κόκκινο ολόσωμο μαγιό «φωτιά» στην Μύκονο

Πριν κάποια Σαββατοκύριακα, η γνωστή influencer βρέθηκε στο νησί των ανέμων με τον σύντροφο της Δημήτρη Αλεξάνδρου, και τον νούνι, και συγκεκριμένα στην παραλία Ψαρρού της Μυκόνου, έτοιμη για να πρωταγωνιστήσει στο Baywatch.

Η γνωστή επιχειρηματίας από την Θεσσαλονίκη, δεν δίστασε όπως βλέπουμε στο βίντεο από το Mykonos Live Tv, να φορέσει το κόκκινο μαγιό της, που θυμίζει εκείνο που φορούσε η Pamela Anderson στην γνωστή σειρά Baywatch.

Χόρευε και πόζαρε, σαν να ήταν μόνη της. Δεν την ενδιέφεραν καθόλου τα αδιάκριτα βλέμματα που τραβούσε πάνω της. Εκείνη απολάμβανε την μίνι φωτογράφιση που έκανε με τον φίλο της μπροστά στην θάλασσα.

Η ΙΩΑΝΝΑ ΤΟΥΝΗ ΣΕΞΥ Α ΛΑ PAMELA ANDERSON ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Με πρησμένα κόκκινα μαγουλάκια - Η νέα τρυφερή ανάρτηση του Δημήτρη Αλεξάνδρου με το Νουνίτο

Τι συμβαίνει ανάμεσα στην Ιωάννα Τούνη & τη Δήμητρα Αλεξανδράκη - Η ανάρτηση που δίνει όλες τις απαντήσεις