Με πρησμένα κόκκινα μαγουλάκια - Η νέα τρυφερή ανάρτηση του Δημήτρη Αλεξάνδρου με το Νουνίτο

Έχει μεγαλώσει πολύ ο γιος του!

dimitris_alexandrou - instagram

Δύο βάσεις βλέπουμε να έχει ο γιος της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου με τον μικρό να μοιράζεται μεταξύ Αθήνας και Θεσσαλονίκης, εκεί από που έχουν χτίσει τις ζωές και τα επαγγελματικά τους, οι γονείς του!

Ο Αλεξάνδρου και η Τούνη προσπαθούν να δημιουργήσουν ισορροπίες στον μικρό από τώρα, που είναι βρέφος, καθώς θα πρέπει να μάθει να αγαπάει και τις δύο πόλεις, όπως και ο Δημήτρης με την Ιωάννα!

Η τρυφερή ανάρτηση του Δημήτρη Αλεξάνδρου για το γιο του

Αυτές της ημέρες η γνωστή influencer βρέθηκε και πάλι στη Θεσσαλονίκη και έτσι ο Δημήτρης βλέπει το γιο του μέσα από facetime. Στο νέο story, που έκανε ο ίδιος μέσα από ένα σκρινσοτ αποτυπώνει την αγάπη του στο μικρό, αλλά και το πόσο μεγαλώνει, από ό,τι άφησε να φανεί από το πρόσωπό του.

Πώς θα βαφτίσουν τον "Νουνίτο";

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δεν έχουν αποκαλύψει ακόμα ποιο είναι το όνομα που θα δώσουν στο μωράκι τους (δείτε λεπτομέρειες για τη βάφτιση) αλλά το μεσημέρι της Κυριακής η εκπομπή "Καλύτερα δε γίνεται" αποκάλυψε ποιο είναι το επικρατέστερο όνομα για τον γιο του αγαπημένου ζευγαριού.

Αυτό δεν είναι άλλο από το "Πάρης". Και σίγουρα το "Πάρης Αλεξάνδρου" είναι εύηχο και... καλλιτεχνικό, με τη Ναταλία Γερμανού να δεσμεύεται πως αν ο "Πάρης Αλεξάνδρου" γίνει τραγουδιστής, θα του γράψει το πρώτο του τραγούδι".

Γιατί "Νουνίτο";

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δεν έχουν αποκαλύψει ακόμα ποιο είναι το όνομα που θα δώσουν στον “Νουνίτο”, όπως τον αποκαλούν και τον έχουμε μάθει όλοι μέσα από τα social media τους.

"Μου στέλνετε γιατί τον ονόμασα Νουνίτο. Νομίζετε ότι είναι το όνομά του. Δεν τον λένε Νουνίτο, δεν είναι ισπανικό. Πως λέμε αγάπη μου, φως μου. Είναι Νουνίτο. Νομίζω ότι βγήκε κάπως με το γαλατάκι ότι έχει σχέση. Ότι κάνει νούνι, νούνι όλη μέρα, γιατί θηλάζω. Και μου βγήκε Νουνίτο και αν το δεις μοιάζει με νούνι", είχε αποκαλύψει η Ιωάννα Τούνη σε βίντεο που ανέβασε στο YouTube.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Με μαύρο αποκαλυπτικό μπικίνι στη Μύκονο - Οι τρυφερές στιγμές της Τούνη με το Νουνίτο στη θάλασσα

Φροντίζει κάθε λεπτομέρεια η Ιωάννα Τούνη - Η ιδιαίτερη κούνια, καλυμμένη όλη με βελούδο για το γιο της