Φροντίζει κάθε λεπτομέρεια η Ιωάννα Τούνη - Η ιδιαίτερη κούνια, καλυμμένη όλη με βελούδο για το γιο της

Η στιγμή που ξυπνάει το Νουνίτο (Βίντεο)

NDP

Επιστροφή στη βάση της στη Θεσσαλονίκη βλέπουμε να έχει κάνει η Ιωάννα Τούνη μετά τα ταξίδια της σε Μύκονο, Γαλλία, Αθήνα...φυσικά πάντα μαζί με τον μικρό Νουνίτο, που δεν τον αποχωρίζεται ποτέ!

Οι στιγμές ξεκούρασης είναι ελάχιστες για την Ιωάννα, αφού προσπαθεί να συνδυάζει μαζί οικογένεια, τις επιχειρήσεις της, τους φίλους και ό,τι άλλο προκύψει στην ζωή της (δείτε εδώ το βίντεο για τους 6 μήνες ζωής του Νουνίτο).

Η κούνια του γιου της Ιωάννας Τούνη

Όπως αποκαλύπτει μέσα από αναρτήσεις, που κάνει στα social media τη βλέπουμε να χαλαρώνει μόνο και όταν κοιμηθεί ο Νουνίτο. Ακόμα και τότε όμως η Τούνη φροντίζει για εκείνον και έτσι είδαμε και στο σπίτι της στη Θεσσαλονίκη να έχει αγοράσει μια τύπου κούνια, καλυμμένη όλη με σουέτ υλικό.

Οι τρυφερές στιγμές της Τούνη με το Νουνίτο στη θάλασσα

Διαφορετικό το φετινό καλοκαίρι για την Ιωάννα Τούνη, καθώς είναι το πρώτο, που περνάει μαζί με το γιο της, τον μικρό Νουνίτο, όπως τον αποκαλεί η ίδια και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Σε κάθε περίπτωση τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα για εκείνη συγκριτικά με το περσινό καλοκαίρι, το οποίο είχε πολλές προκλήσεις για εκείνη, μιας και ήταν γνωστό, ότι δεν είχε και την καλύτερη εγκυμοσύνη.

Τα ταξίδια με το μωρό και το Δημήτρη είναι κάτι σύνηθες και πρόσφατα μάλιστα έκαναν όλοι μαζί τα πρώτα τους μπάνια σε παραλία της Μυκόνου (δείτε εδώ το υπερπολυτελές ξενοδοχείο που έμειναν).

Ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr ήταν εκεί και απαθανάτισε το ζευγάρι όσο χαλάρωνε στις ξαπλώστρες, αλλά και τη στιγμή, που η Ιωάννα μπήκε στη θάλασσα με το μωρό της, κάνοντας βουτιές και χάδια στο νησί των ανέμων!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Με μικρές μπουκλίτσες στα μαλλάκια του ο νουνίτο - Ο χορός της Ιωάννας Τούνη για τους 6 μήνες μετά τη γέννα

Ιωάννα Τούνη & Δημήτρης Αλεξάνδρου: Ο λόγος που ταξίδεψαν μέχρι τη Σύρο με το νουνίτο