Γιώργος Καπουτζίδης κατά Λιάγκα: «Είναι σαν θεωρητικός της ομοφυλοφιλίας! Άστο ρε φίλε, θα μιλήσει κάποιος άλλος»

Τα δημόσια "καρφιά" του

Καλεσμένος στην εκπομπή του ALPHA, Καλύτερα Δε Γίνεται, βρέθηκε το Σάββατο 8/7 ο Γιώργος Καπουτζίδης και θέλησε να σχολιάσει μαζί με την παρουσιάστρια, Ναταλία Γερμανού, το γεγονός πως κατά καιρούς, διάφοροι συνάδελφοί της μιλούν για θέματα ομοφυλοφιλίας χωρίς να έχουν ουσιαστικές γνώσεις, πράγμα που οδηγεί στο να χάνεται η ουσία των λεγόμενών τους.

Παράδειγμα γι' αυτό έφερε τον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος πρόσφατα έκανε μερικές δηλώσεις που έφεραν ξεσπάσματα στο πάνελ του Super Κατερίνα, εξηγώντας πως δεν έπρεπε να μιλάει από τη στιγμή που δεν γνωρίζει τι πραγματικά ισχύει.

Τα "καρφιά" του Γιώργου Καπουτζίδη για τον Γιώργο Λιάγκα

«Αυτό που πρέπει να γίνει είναι συζητήσεις ουσιαστικές στην τηλεόραση, γιατί καμιά φορά παίρνουν ένα απόσπασμα, το συζητάνε την άλλη μέρα κτλ. Θυμάμαι ότι είχα δώσει μια συνέντευξη και με είχαν ρωτήσει αν θα σκεφτόμουν να κάνω παιδί. Είπα ότι μόνος μου δε θα έκανα παιδί, χωρίς να λέω ότι κάποιος που είναι μόνος του δε μπορεί να κάνει παιδί, αν είχα έναν σύντροφο που θα ήθελε, θα το έκανα.

Ήταν σαφής η απάντηση; Την άλλη μέρα, βλέπω τίτλο παντού "Θα βρω άντρα και θα κάνω παιδί". Νομίζω ότι κάποιοι άνθρωποι πρέπει να σταματήσουν να ασχολούνται με αυτό. Ας σταματήσουν να μιλάνε. Ας μιλήσουν κάποιοι που έχουν το βίωμα, την κατάρτιση. Έβλεπα τον Λιάγκα που μιλούσε με τον πρόεδρο των Σπαρτιατών ένα τέταρτο για τους ομοφυλόφιλους.

Για ποιο λόγο ρε παιδιά; Δε ξέρετε, κι αφού δε ξέρετε, άστο! Και ο Λιάγκας πια, είναι σαν θεωρητικός της ομοφυλοφιλίας. Δεκαπέντε χρόνια μιλάει για την ομοφυλοφιλία λες και προσπαθεί να τελειώσει τη δευτέρα Γυμνασίου 15 χρόνια και δε τη τελειώνει. Άλλες φορές λέει καλά, άλλες όχι. Άστο ρε φίλε, θα μιλήσει κάποιος άλλος. Πρέπει να μιλήσεις εσύ; Βρε κακό... Δε χρειάζεται να μιλήσει, μπορεί να τα πει άλλος κόσμος καλύτερα», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης: Γιώργος Καπουτζίδης: «Ο Χριστός δεν μίλησε ποτέ για την ομοφυλοφιλία, στεναχωριέμαι για την χώρα μου»

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης μίλησε, μάλιστα, για τις σχέσεις του και επισήμανε: «Όταν έχω σύντροφο, θέλω να κάνει παρέα και με τους φίλους μου και θέλω να είναι κομμάτι της παρέας. Δεν ξεχνάω του φίλους μου. Για ένα διάστημα όλοι χάνονται, εμένα οι φίλοι μου με δικαιολογούν και ερωτευμένος να μην είμαι και στον κόσμο μου να είμαι».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Ο έρωτας σε αυτή την ηλικία...» - Η αποκάλυψη του Γιώργου Καπουτζίδη για το κομμάτι της πατρότητας

«Θα κλάψω πραγματικά, συγκινούμαι πολύ» - Το πρόσωπο που έκανε το Γιώργο Καπουτζίδη να ''λυγίσει'' στον αέρα της ΕΡΤ