«Τι λέτε; Ό,τι θέλετε λέτε; Μην αναφέρουμε αυτό το όνομα» - Συγχυσμένη η Ρώπα με τον πρώην σύζυγό της, Θανάση Λάλα

«Αυτός ο τσαμπουκάς...»

Η Χρύσα Ρώπα την Πέμπτη 29/6 ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Στούντιο 4 με τη γνωστή ηθοποιό να κάθεται στον καναπέ - ανοίγοντας την καρδιά της παραχωρώντας μια πολύ εξομολογητική συνέντευξη.

Ανάμεσα σε όσα είπε η ηθοποιός και προκάλεσαν μεγάλη αίσθηση είναι οι νέες δηλώσεις της για τον πρώην σύζυγό της και πατέρα του παιδιού της, το γνωστό δημοσιογράφο, Θανάση Λάλα.

Η Ρώπα και Λάλας είναι γνωστό στο χώρο, πως δεν έχουν καλές σχέσεις κάτι με την ίδια να τονίζει, πως ζητάει ανοιχτά να μην τη ρωτάνε στις εκπομπές για εκείνον (δείτε εδώ την αποκάλυψή της τις απιστίες του Λάλα).

Οι δηλώσεις της Χρύσας Ρώπα για το Θανάση Λάλα

«Δεν έβρισα, δεν υποτίμησα κάποιον, απλώς μου έκανε εντύπωση, από κάτω πάντα υπάρχει κάτι άλλο...Είπα και έχει τύχει σε εκπομπές, που πάω ως προσκεκλημένη να λέω να μην αναφέρουμε Λάλα. Εγώ το ζητάω.

Θέλω πια αυτός ο τσαμπουκάς από απέναντι να κοπεί. Δεν θέλω...μετά την εκπομπή του Αρναούτογλου με φωτογραφίες. Γιατί; Τι τσαμπουκάς είναι αυτός; Έγινε αναφορά για τη Χρυσούλα. Για ποια Χρυσούλα μιλάμε; Για ποια;», είπε η Χρύσα Ρώπα.

Η πρόσφατη αναφορά του Λάλα στη Ρώπα

«Πρέπει να ήταν 1993 και αν δεν κάνω λάθος ήμασταν με την Χρυσούλα στο Παρίσι. Μπήκαμε σε ένα μαγαζί, που εγώ φορούσα τα κλασικά γυαλιά. Είδαμε κάτι παράξενα και η Χρυσούλα μου είπε «ρε παιδί μου ποιος τα φορά αυτά;». Της λέω θα τα φορέσω εγώ. Τα φόρεσα και δεν τα έβγαλα ξανά από τότε, φοράω συνεχώς τέτοια γυαλιά.

Υπάρχει ένα ενδιαφέρον στιγμιότυπο. Όταν ήμουν στην Νέα Υόρκη και φορούσα εκείνα τα γυαλιά με το πράσινο μπράτσο, τα θρυλικά εκείνης της εποχής είδα απέναντι ένα μαγαζί με γυαλιά. Ήταν χειροποίητα τα γυαλιά που είχα πάρει από την Γαλλία», είπε ο Θανάσης Λάλας.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Χρύσα Ρώπα: «Έμαθα ότι είμαι υιοθετημένη στην...» - Η εξομολόγηση της ηθοποιού για τα παιδικά της χρόνια

«Δεν μου αρέσουν οι νταήδες, θέλω να...» - Ξεσπά η Χρύσα Ρώπα με όσα γράφτηκαν για εκείνη