«Σύντομα θα...» - Η ανακοίνωση του Άρη Σοϊλέδη για τον γάμο του με την Μαρία Αντωνά

Όλες οι πληροφορίες

soiledis11/Instagram

Καλεσμένος στην εκπομπή Super Κατερίνα βρέθηκε ο Άρης Σοϊλέδης, με αφορμή το Survivor All Star και την αποχώρηση του Τάκη Καραγκούνια από το χθεσινοβραδινό 1/6 επεισόδιο επεισόδιο. Βέβαια, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής δεν έμεινε μόνο σε αυτό το κομμάτι.

Αποκάλυψε διάφορες πληροφορίες σχετικά με το γάμο του με την Μαρία Αντωνά, ανακοινώνοντας πως δεν θέλει να μπουν φωτογράφοι και δημοσιογράφοι ούτε μέσα στην δεξίωση.

Η αποκάλυψη του Σοϊλέδη για τον γάμο του

«Σύντομα θα γινεί. Έχουμε κλείσει ημερομηνία, θα την μάθετε σύντομα. Δεν την λέμε ακόμα. Αρκετοί από εσάς θα είστε καλεσμένοι. Κάμερες μέσα δεν θέλουμε, ούτε στο πάρτι. Απέξω μπορεί να είναι, να μιλήσουμε ναι», αποκάλυψε ο Άρης Σοϊλέδης.

«Δεν παρακολουθώ πολύ Survivor. Μόνο όταν είναι σε φάσεις στο σπίτι, όταν είναι να με πάρει ο ύπνος», ανέφερε λίγο αργότερα για το Survivor All Star.

Bίντεο από το σαλόνι τους

Η Μαρία Αντωνά και ο Άρης Σοϊλέδης είναι ένα από τα πιο αγαπητά ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ. Μετά την επιστροφή του ποδοσφαιριστή από το Survivor 5 οι δυο τους ζουν τον έρωτά τους σαν να μην υπάρχει αύριο και, μάλιστα, ετοιμάζουν και τον γάμο τους, παρόλο που υπάρχουν καθυστερήσεις. Ακούγεται, επίσης, πως ίσως έχουν και δική τους εκπομπή, άρα θα εργάζονται και μαζί.

Το ελεύθερό τους χρόνο τον περνούν μαζί, κάνοντας βόλτες στους δρόμους της Αθήνας ή ταξιδάκια σε διάφορα μέρη (δείτε εδώ τι συνέβη στο πάρτι γενεθλίων τους), όμως τις προάλλες ο σύντροφος της δημοσιογράφου έδειξε σε όλους πως περνούν και τα βράδια τους. Πιο συγκεκριμένα, ενώ η Μαρία Αντωνά έπρεπε να κοιμηθεί νωρίς γιατί είχε πρωινό ξύπνημα, το έριξε στον χορό και μπροστά στον καλό της χόρεψε ένα "καυτό" τσιφτετέλι που ο ίδιος ανέβασε στο Tik tok αργότερα και έγινε viral.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Μαρία Αντωνά: Μόνο στο YOU - Γιατί ανέβαλαν τελικά τον γάμο τους με τον Άρη Σοϊλέδη

Έχει μπάνιο με χρυσά πλακάκια και τζακούζι μπροστά από το κρεβάτι - Πόσο κοστίζει ένα τριήμερο στο υπεροπολυτελές ξενοδοχείο που μένει ο Σοϊλέδης με την Αντωνά για το Πάσχα