«Νόμιζαν ότι είμαι ανορεξική, μου έλεγαν ότι είμαι άρρωστη και να πάω να κοιταχτώ» - Συγκλονίζει η Νίνα Λοτσάρη

Η εξομολόγηση για τα κιλά της

Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και την Όλγα Λαφαζάνη μίλησε το πρωί της Τετάρτης 10/5 η Νίνα Λοτσάρη. Η γνωστή ηθοποιός και τραγουδίστρια ήταν άκρως αποκαλυπτική στις δηλώσεις της και για ακόμη μια φορά μίλησε για όλους και για όλα.

Μάλιστα, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην περίοδο που κάποιοι πίστευαν πως έχει νευρική ανορεξία.

Οι δηλώσεις της Νίνας Λοτσάρη για την φημολογούμενη νευρική ανορεξία

«Διδάσκω σε σχολή το πώς να διαχειριστείς το άγχος σου πάνω στη σκηνή. Βεβαίως και έχω νιώσει κι εγώ απόρριψη. Δεν θέλω να γίνω μια γραφική καλλιτέχνιδα. Δεν μπορούμε να κάνουμε ότι κάναμε στα 20 γιατί κοντεύουμε τα 50. Έχω ψηλά τον πήχη στη δουλειά μου. Δεν μπορώ να κάνω πράγματα που δεν με εκφράζουν μόνο για τον βωμό της φήμης και των χρημάτων.

Αγαπάω πάρα πολύ τη Νίνα γι’ αυτά που έχει καταφέρει. Δεν θα τα παρατήσω ποτέ. Ήμουν απενεχοποιημένη για την ηλικία μου. Δεν θα σταματήσω ποτέ να γυμνάζομαι, στη διατροφή δεν στερούμαι τίποτα, προσπαθώ να βρίσκω τις ισορροπίες, απλά δεν θα φάω ολόκληρες ποσότητες, αλλά λίγο λίγο. Μια εποχή είχα αδυνατίσει πολύ, είχα πολύ λίγο φαγητό και φουλ δουλειά, νόμιζαν ότι είμαι ανορεξική και μου έστελναν γράμματα γιατροί και μου έλεγαν “κυρία Λοτσάρη, πηγαίνετε να κοιταχτείτε, είστε άρρωστη”», είπε χαρακτηριστικά η Νίνα Λοτσάρη, η οποία είναι έτοιμη να κάνει το επόμενο βήμα στην σχέση της με τον σύντροφό της!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ονειρική βραδιά για τη Νίνα Λοτσάρη και τον σύντροφο της - Το τρυφερό φιλί μπροστά από την πισίνα

Γενέθλια στην παραλία για τη Νίνα Λοτσάρη - ''Έλιωσε'' στην αγκαλιά του συντρόφου και των παιδιών της