Υπόθεση Γεωργούλη: «Αυτή ξέρει, αυτή...» - Η αποκάλυψη για την πρώην συνεργάτιδά του που αναφέρει κακοποιητική συμπεριφορά

Τι αναφέρει το φιλικό της περιβάλλον

NDP Photos

Οι εξελίξεις στις υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη τρέχουν συνεχώς και μάλιστα το απόγευμα της Πέμπτης 20/4 η εκπομπή t-live και ο δημοσιογράφο Ιάσονας Τσόλης μοιράστηκε μερικές αποκαλύψεις και πληροφορίες σχετικά με το δεύτερο πρόσωπο που ενδεχομένως να τον καταγγείλει.

Αποκαλύψεις για την δεύτερη γυναίκα που σκέφτεται να καταγγείλει τον Αλέξη Γεωργούλη

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα είπε ο δημοσιογράφος, πρόκειται για μία γυναίκα που εργάστηκε στο γραφείο του Αλέξη Γεωργούλη το διάστημα 2021-2022, συνεχίζει να ζει στις Βρυξέλλες και αυτή τη στιγμή συνεχίζει να δουλεύει σε γραφείο άλλου οργάνου των ευρωπαϊκών θεσμών.

Επίσης, σύμφωνα με το ευρύτερο φιλικό της περιβάλλον, η ίδια δεν έκρυβε τον ενθουσιασμό της όταν έμαθε ότι θα δουλέψει δίπλα στον Ευρωβουλευτή, όμως λίγους μήνες μετά αποχώρησε. Ωστόσο, δεν γνωρίζουμε ακόμα αν η συγκεκριμένη γυναίκα θα προχωρήσει ή όχι τελικά σε καταγγελία και σε τι καταγγελία, δηλαδή επαγγελματικού ή προσωπικού επιπέδου.

«Είναι προσωπικό θέμα της ίδιας, το πώς θα το χειριστεί. Είναι δικό της θέμα, καθαρά προσωπικό. Αυτή ξέρει, αυτή θα καθορίσει πώς θα κινηθεί. Δεν υπάρχει λόγος εμείς να ανακατευτούμε. Εμείς αρχικά δεν γνωρίζαμε κάτι. Όταν όμως πρόκειται για προσωπικά θέματα, δεν χρειάζεται να αναλύσουμε τίποτα δημόσια. Δεν θέλουμε να σχολιάσουμε κάτι άλλο. Είναι προσωπικά θέματα αυτά», λέει φιλικό της πρόσωπο (δείτε εδώ τι έχει γίνει γνωστό και για την 3η καταγγέλλουσα).

Οι επόμενες κινήσεις της Χρονοπούλου

Το όνομα του Αλέξη Γεωργούλη και της Ελένης Χρονοπούλου αποτελούν πρώτο θέμα συζήτησης τα τελευταία 24ωρα με τη γυναίκα να κατηγορεί ανοιχτά τον άνδρα για βιασμό και σωματική κακοποίηση.

Να θυμίσουμε, στο σημείο αυτό, πως η πολιτικός του ΠΑΣΟΚ είχε κάνει την καταγγελία πριν από 3 χρόνια, χωρίς να επιθυμεί ωστόσο να διαρρεύσει η ταυτότητά της, κάτι που συνέβη εν τέλει παρά τη θέλησή της (δείτε εδώ την πρώτη της ανάρτηση).

Μέσα από νέες πληροφορίες και το Protothema.gr λέγεται, πως η Χρονοπούλου είναι αποφασισμένη και σκοπεύει να πάει την υπόθεση στα άκρα, σύμφωνα με δηλώσεις πολύ κοντινού της φίλου.

«Μιλάμε καθημερινά. Μιλάμε. Είναι αποφασισμένη, είναι ψύχραιμη, το γεγονός ότι υπάρχει εμπιστοσύνη από το κόμμα και από τον πρόεδρο είναι πολύ ενθαρρυντικό και για την ίδια, η οικογένειά της την στηρίζει, που είναι επίσης, πάρα πολύ σημαντικό, είναι συνειδητοποιημένοι άνθρωποι, είναι μορφωμένοι άνθρωποι, έχει υποστήριξη.

Ήξερε λίγο πολύ ότι αυτή η ιστορία θα έχει αντίκτυπο και δημοσιότητα, είναι και πολιτικό στέλεχος, προφανώς αντιλαμβάνεται ότι από τη στιγμή που αυτό το πράγμα δημοσιοποιήθηκε ξέρει ότι δεν είναι εύκολο αλλά είναι αποφασισμένη να το πάει μέχρι τέλους. Κι αυτό που είπε ότι ο δικός της αγώνας είναι κι αγώνας και για περισσότερες γυναίκες, το πιστεύει. Δεν είναι ότι το κάνει για λόγους δικής της προβολής ή για κάποια άλλη ματαιοδοξία», δήλωσε ο Πάνος Βλάχος, φίλος της καταγγέλλουσας.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Ο κ. Γεωργούλης ανησυχεί για...» - Νέα ανακοίνωση των δικηγόρων του φερόμενου θύτη

Υπ. Γεωργούλη: «Σε πόσα χρόνια ξεμπερδεύεις με τις πρώην, που...» - Κατέβηκαν οι αναρτήσεις μέλους του ΣΥΡΙΖΑ