Ήταν με γνωστούς και φίλους - Η τελευταία δημόσια έξοδος της Κατερίνας Χέλμη

(Φωτογραφίες)

(ndp)

Από το πρωί της Κυριακής του Πάσχα (16/4) έχει γίνει χαμός με την είδηση του τόσο ξαφνικού θανάτου της Κατερίνας Χέλμη. Μετά από τέσσερα χρόνια χήρα, η 83χρονη ηθοποιός έφυγε από την ζωή, προκαλώντας συγκίνηση και θλίψη σε ολόκληρο τον χώρο της υποκριτικής.

«Έφυγε σαν αγγελος …Η Κατερίνα μου… η φίλη μου… Η γυναίκα που όταν έχασα την δικη μου μάνα με έχωσε βαθιά μέσα την αγκαλιά της …Η γυναίκα που δεν ήξερες πόσο χρόνων είναι γιατί η ηλικία της ήταν μόνο ένας αριθμός. Η γυναίκα που μου έμαθε τόσα πολλά και για τη δουλεια αλλά πάνω από όλα για τη ζωή ….Το ευχαριστώ είναι τόσο φτωχό μπροστά σε ολα αυτά που νιώθω και αισθάνομαι και χρωστάω σε αυτή την γυναικα. Πέτα ψηλά Κατερίνα μου όπως μόνο εσύ ξέρεις .Θα είσαι μέσα μου για πάντα», έγραψε η Ευδοκία Ρουμελιώτη για την Κατερίνα Χέλμη - δείτε εδώ την ανάρτηση της.

Η τελευταία δημόσια έξοδος της Κατερίνας Χέλμη

Στην πρεμιέρα της σειράς «Ζωή» με την Μαρία Καβογιάννη σε γνωστό εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι, βρέθηκε η Κατερίνα Χέλμη πριν από δύο μόνο εβδομάδες. Η ηθοποιός συμμετείχε στη σειρά του ANT1+ και μαζί με τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές και συντελεστές έδωσε το παρών στην αποκλειστική προβολή των δύο πρώτων επεισοδίων, πριν προβληθεί δημόσια.

(ndp)

Ζωή: Η σκηνή με το gay φιλί

Μετά την μεγάλη της επιτυχία στη σειρά Maestro, η Μαρία Καβογιάννη θα πρωταγωνιστήσει σε μία νέα πρωτότυπη σειρά που θα ενισχύσει το περιβάλλον της streaming πλατφόρμας, ΑΝΤ1+ (δείτε το επίσημο trailer εδώ). Στον κεντρικό ρόλο η Ζωή, όπως είναι κι ο τίτλος της σειράς, που συνδυάζει την κωμωδία και το δράμα με το μεταφυσικό στοιχείο.

Είναι μια σειρά για μικρούς και μεγάλους, που σίγουρα θα απασχολήσει με τα ιδιαίτερα θέματα που αγγίζει. Παντρεύει το παραδοσιακό στοιχείο με τη διαφορετικότητα.

Το σενάριο και τη σκηνοθεσία υπογράφει η Δωροθέα Πασχαλίδου και στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε πολλά δυνατά ονόματα του χώρου καθώς η σειρά θα αποτελείται από αυτοτελή επεισόδια. Δυο από αυτά, πέραν της Μαρίας Καβογιάννη, είναι αυτό της Ταμίλα Κουλίεβα και την Τάνιας Τσανακλίδου.

Οι δυο τους θα συνυπάρξουν για πρώτη φορά και μάλιστα θα κληθούν και θα φέρουν εις πέρας πολύ δύσκολες στιγμές. Μια από αυτή είναι και η παρακάτω που σίγουρα θα σχολιαστεί, είτε αρνητικά είτε θετικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι θα κάνει κι ένα guest ο Πάνος Ιωαννίδης που θα υποδυθεί τον πραγματικό του εαυτό, δηλαδή έναν σεφ.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σκηνές που θα συγκλονίσουν - Καθηλωτική η Μαρία Καβογιάννη στη νέα σειρά που συμμετέχει με τίτλο "Ζωή"

«Φίλησα αυτό το στόμα από το οποίο...» - Η απάντηση Τσανακλίδου και Κουλίεβα για το γκέι φιλί τους στη σειρά Ζωή του ΑΝΤ1+