Γιώργος Καπουτζίδης: «Δεν έχω παράπονο, στις σχέσεις μου είχα...»

«Έγινα 50 χρονών και νιώθω ότι ακόμα ερωτεύομαι σαν 18χρονος»

Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Γιώργος Καπουτζίδης που μετά από χρόνια που βρισκόταν στο τιμόνι της παρουσίασης της Eurovision αποφάσισε φέτος να αποσυρθεί (δείτε εδώ ποιες κυρίες θα αναλάβουν την παρουσίαση) παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην εφημερίδα Real Life και στην Κορύνα Μανταγάρη.

Μίλησε για την ζωή του αλλά και για τον ρόλο του έρωτα σε αυτήν.

Δημοσιογράφος σε Γιώργο Καπουτζίδη: Έχεις νιώσει να πιέζεσαι από μία σχέση;

«Κι έχω σκάσει και με έχουν σκάσει. Κι επειδή κι εγώ από αγάπη έχω σκάσει, όταν μου συνέβαινε κιόλας καταλάβαινα ότι γίνεται από αγάπη. Δεν έχω παράπονο, στις σχέσεις μου είχα την τύχη ή το σωστό ένστικτο κι ήμουν πάντοτε με πολύ ωραίους ανθρώπους. Δεν έχω να θυμηθώ μία σχέση ή έναν σύντροφο που ήταν κακός. Έχω να θυμηθώ πραγματικά μόνο όμορφους ανθρώπους.

Η φιλία είναι πολύ σημαντική και σου δίνει μια σταθερότητα. Ο έρωτας μου δίνει μια αποσταθεροποίηση, δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο, χάνονται προγραμματισμοί, προθεσμίες και φίλοι, χάνομαι κι εγώ ο ίδιος και μπαίνω μέσα στην δίνη αυτού του πράγματος. Έγινα 50 χρονών και νιώθω ότι ακόμα ερωτεύομαι σαν 18χρονος.», απάντησε χαρακτηριστικά ο σεναριογράφος.

«Δεν σηκώνομαι το πρωί και λέω: Αχ Θεέ μου, πάλι γκέι ξύπνησα»

Πριν από λίγο καιρό ο Γιώργος Καπουτζίδης βρέθηκε, επίσης, καλεσμένος στην εκπομπή «Τετ α Τετ» του Alpha Κύπρου και αναφέρθηκε μέσα σε όλα και στο θέμα του coming out και της ομοφυλοφιλίας.

«Νιώθω ότι το μεγαλύτερό μου επίτευγμα είναι η ελευθερία και η ανεξαρτησία μου. Η σχέση με τους γονείς μου ήταν πάντα καλή. Δεν υπήρχαν δηλαδή ποτέ άσχημες αντιδράσεις λόγω της σεξουαλικότητάς μου» δηλώνει αρχικά.

Αναφορικά με το αν κόστισε η επιλογή του να βγει και να μιλήσει δημόσια για την σεξουαλική του ταυτότητα, ανέφερε:

«Το κόστος φαντάζομαι έχει να κάνει με την εμπορικότητα που μπορεί να έχει το όνομά μου. Κάποιοι θα πουν ότι εμένα αυτός ο άνθρωπος δεν μου αρέσει πια, δεν θέλω να τον ξαναδώ. Δεν πειράζει. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πια σε όλες τις σειρές και όλες τις ταινίες η ομοφυλοφιλία αντιμετωπίζεται σαν κάτι πολύ δραματικό. Εγώ δηλαδή το πρωί δεν ξυπνάω και λέω: αχ Θεέ μου, πάλι γκέι ξύπνησα».

Αναφορικά με το αν είναι εύκολος ή δύσκολος ως άνθρωπος κατά την άποψή του; Ο Γιώργος Καπουτζίδης απαντά: «Σαν Γιώργος είμαι εύκολος. Η δυσκολία είναι το «Καπουτζίδης» είναι η αλήθεια. Μπορεί να είναι λίγο ζόρικο για τον άνθρωπο που είναι μαζί μου. Είμαι 100% ο εαυτός μου και δεν χαμπαριάζω και εύκολα».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Για τα γκέι παιδιά που μεγάλωσαν στην επαρχία...» - Οι συγκινητικές αναρτήσεις του Καπουτζίδη για τις Σέρρες και τον Πάνο Νάτση

Γιώργος Καπουτζίδης: «Αχ παναγία μου πάλι γκέι ξύπνησα» - Η δήλωση του ηθοποιού για τους ομοφοβικούς