Κλεισμένη στο σπίτι η Άννα Μαρία μετά την κηδεία του τεως Κωνσταντίνου - Τι συνέβη με την βασιλική οικογένεια

Όλα όσα αποκαλύφθηκαν από το T-Live

Λίγες εβδομάδες έχουν περάσει από τον θάνατο και την κηδεία του αγαπημένου της τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και η Άννα Μαρία βρίσκεται στην Ελλάδα, μαζί με την οικογένεια της. Παρόλα αυτά, ο ταφος του βασιλιά έχει υποστεί ζημιές μετά την κακοκαιρία (δείτε εδώ φωτογραφίες). Η Άννα Μαρία βρισκόταν 58 ολόκληρα χρόνια στο πλευρό του άλλοτε μονάρχη, άφησε την πατρίδα της, τη Δανία και έκανε… πατρίδα της κάθε χώρα που βρέθηκε ο σύζυγός της.

Μέσα από την εκπομπή του Alpha, «T-Live» έγινε γνωστή η πληροφορία για το που βρίσκεται η πολυαγαπημένη σύζυγος του τεως βασιλιά Κωνσταντίνου, λίγες εβδομάδες μετά την κηδεία του.

Η Άννα Μαρία σύζυγος του βασιλιά Κωνσταντίνου και που βρίσκεται αυτή την περίοδο

Σύμφωνα με πληροφορίες από το T-live, η Άννα Μαρία είναι κλεισμένη στο διαμέρισμα όπου διέμενε με τον τέως Βασιλιά Κωνσταντίνο, στην οδό βασιλίσσης Σοφίας. Οι μόνοι επισκέπτες που δέχεται στην οικία είναι ο γιος της, Νικόλαος και ο Φίλιππος, ο οποίος ταξίδεψε από την Μεγάλη Βρετανία ξανά στην Ελλάδα, ώστε να βρίσκεται κοντά στη μητέρα του σε αυτές τις δύσκολες ώρες.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, η Άννα Μαρία αρνείται τις κοσμικές συναναστροφές. Επίσης, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του καναλιού, η Άννα Μαρία έχει στενές σχέσεις με τις δύο αδελφές της, πριγκίπισσα Βενεδείκτη και η βασίλισσα Μαργαρίτα και ένα από τα σενάρια θα μπορούσε να είναι ότι θα συνεχίσει να ζει τόσο στην Ελλάδα, όσο και στη Δανία.

Να υπενθυμίσουμε ότι, ο γιός του τελευταίου βασιλιά της χώρας μας θα αγοράσει ένα σπίτι (δείτε εδώ την πολυτελή βίλα), μαζί την αγαπημένη του Μαρί Σαντάλ και σύμφωνα με το ρεπορτάζ που έδωσε ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό το πρωί της Παρασκευής (20/1), το ζευγάρι ενδιαφέρεται να αγοράσει σπίτι στα βόρεια προάστια της Αθήνας, ενώ μέχρι τότε υπάρχουν τουλάχιστον δύο επιχειρηματίες που έχουν εκφράσει διάθεση να τους φιλοξενήσουν.

«Ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ θα μείνουν αρκετούς μήνες στην Ελλάδα. Ψάχνουν για αγορά κατοικίας στα βόρεια προάστια, για μόνιμη εγκατάσταση στην Ελλάδα. Υπάρχουν τουλάχιστον δύο Έλληνες επιχειρηματίες, τα ονόματα των οποίων είναι στη διάθεσή μου και δεν θα τα πω για ευνόητους λόγους, οι οποίοι προτίθενται και το έχουν προτείνει στον Παύλο να παραχωρήσουν κενές οικίες για όσο χρειαστούν να μείνουν», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Δάκρυα έρχονται στα μάτια μου...» - ''Ρίγη συγκίνησης'' με την ανάρτηση της Τατιάνας Μπλάτνικ 18 ημέρες από την κηδεία του Τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου

«Να περάσουν...» - Η πρώτη δήλωση του γιου του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου, Παύλου, 15 ημέρες μετά τον θάνατό του