Τον γνώρισε πριν πεθάνει - Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον Τέως Βασιλιά Κωνσταντίνο

«Μου έκανε εντύπωση»

Το πρωί της Πέμπτης (12/1) στην πρωινή εκπομπή «Πρωινό» προβλήθηκε ένα ρεπορτάζ για τον Τέως Βασιλιά Κωνσταντίνο, που πέθανε πριν από μερικά 24ωρα και αναμένεται να γίνει η κηδεία σε λίγες μέρες και συγκεκριμένα την Δευτέρα (16/1).

Με αφορμή τον θάνατο του Βασιλιά, που πριν από λίγες ώρες έγινε γνωστό, ποιοι από τις βασιλικές οικογένειες της Ευρώπης θα παραβρεθούν (δείτε εδώ ποιοι) ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε την γνωριμία του μαζί του, πριν από μερικά χρόνια.

Η γνωριμία του Γιώργου Λιάγκα με τον Τέως Βασιλιά Κωνσταντίνο

Ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την εκπομπή «το Πρωινό» του ΑΝΤ1 ανέφερε πως έχει γνωρίσει προσωπικά τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο, που χθες (11/1) Τετάρτη είδαμε τους τρεις γιούς του να βρίσκονται στο Μέγαρο Μαξίμου για να κανονίζουν τα τελετουργικά της κηδείας του (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφιές) ενώ διηγήθηκε πώς βρέθηκαν οι δύο τους με τα σκάφη τους στην παραλία «Γερμανίδα».

Επιπλέον, ο παρουσιαστής της πρωινής ζώνης του ΑΝΤ1 έκανε λογο για αυτά τα πράγματα που το έκανα εντύπωση σχετικά με τον Τέως Βασιλιά Κωνσταντίνο, όταν τον γνώρισε από κοντά.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας είπε χαρακτηριστικά ότι: «Καθόταν σε καρέκλα στην Αφρόεσσα. Μου έκαναν νόημα. Σηκώνω την άγκυρα και πλαγιοδένω το φουσκωτό στην Αφρόεσσα. Με πολύ μεγάλη ευγένεια και ο τέως και η Άννα Μαρία με προσκάλεσα. Δεν τον αποκάλεσα μεγαλειότατο αλλά του μίλησε με πολύ μεγάλη ευγένεια. Ήθελε να βγάλει ούζο. Δεν κάθισα. Ήταν η πρώτη φορά που τον συναντούσα και τελευταία.

Δύο πράγματα μου έκαναν εντύπωση. Καταρχήν δεν ήξερα ότι μπορεί να με γνωρίζει. Μου έκανε εντύπωση η εξαιρετική ευγένεια του ίδιου και της Άννας Μαρίας, ήταν από τους πιο ευγενείς ανθρώπους. Το δεύτερο που μου έκανε εντύπωση ήταν η αρκετά μεγάλη γνώση που είχε για το lifestyle. Ήξερε ότι κάνω ψυχαγωγικές εκπομπές. Και βέβαια μεγάλη αγάπη για τη θάλασσα» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αποκαλύφθηκε μετά το θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου - Η άγνωστη σχέση της οικογένειας με τη Μπαρμπαρίγου

Τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος: Ο λόγος που οδήγησε την οικογένεια του στην απόφαση να ταφεί στο Τατόϊ ώς ιδιώτης