''Σπαραγμός'' για τον Τέρη Χρυσό - Μεγάλη απώλεια στο σπίτι του τραγουδιστή

Τι συνέβη;

NDP

Λίγο μετά την τραγική είδηση για τη γυναίκα, που βρέθηκε νεκρή στο δωμάτιό της στη Θεσσαλονίκης, το πρωί του Σαββάτου 24/12, την παραμονή των Χριστουγέννων έγινε γνωστό μια πολύ δυσάρεστη είδηση για τον τραγουδιστή Τέρη Χρυσό.

Ο άνδρας είχε συγκλονίσει και στο παρελθόν μέσα από μία προσωπική εξομολόγηση, που είχε κάνει παρεδεχόμενος επί της ουσίας, πως είχε πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης όταν ήταν ανήλικος.

«Όταν ήμουν 10 χρονών στην Τρούμπα, όπου πουλούσα φιστίκια, παρ’ ολίγον να με βιάσουν δύο Έλληνες διερμηνείς. Όμως εγώ ήμουν μεγάλος διάολος και την ώρα που ήμουν στο παγκάκι και καθόμουν με το καλαθάκι μου και άρχισαν να μου χαϊδεύουν τα πόδια, έβαλα τις φωνές «Αστυνομίααα» και τράπηκαν σε φυγή. Επίσης στον χώρο μου, επειδή ήμουν πολύ εμφανίσιμος, είχα κάποιες «προτάσεις» και από γυναίκες και από άνδρες αλλά πάντα ήμουν κύριος. Τα σταματούσα και δεν έδωσα ποτέ κανένα δικαίωμα», είχε αναφέρει ο τραγουδιστής.

Αυτή τη φορά άλλη μία θλιβερή είδηση ήρθε να στοιχειώσει το σπίτι του, αφού μέσα από το post του έκανε γνωστό, πως αυτές τις γιορτινές ημέρες έχασε τον αδερφό του σε ηλικία 78 ετών.

Οι συγκινητικές αναρτήσεις του Τέρη Χρυσού

«Έφυγε ο αδερφός μου ο Νίκος 78 χρόνων πριν από λίγο, παραμονή Χριστουγέννων, να είναι κοντά στο Θεό Παναγία μου» έγραψε ο Τέρης Χρυσός.

Λίγα λόγια για τον Τέρη Χρυσό

Ο Τέρης Χρυσός, ή Λευτέρης Χρυσόγελος είναι τραγουδιστής της ελαφράς μουσικής. Γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη και η οικογένειά του ήρθε στην Ελλάδα. Έζησε τα παιδικά του χρόνια μέσα στη φτώχια μέχρι που δεν είχε ούτε σπίτι για να μείνει. Κατάφερε με τη φωνή του να ζήσει και να σταδιοδρομήσει. Εμφανίστηκε με την ορχήστρα ποικίλης μουσικής της ΕΡΤ, και με τους σημαντικότερους μαέστρους. Απέσπασε πολλά και σημαντικά βραβεία, ενώ κυκλοφόρησε πολλούς δίσκους με μεγάλη επιτυχία.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Με βαριά καρδιά ανακοίνωσε τον θάνατό του ο Σπύρος Μπιμπίλας - Έφυγε από τη ζωή ο...

«Έφυγε σήμερα...» - Βαρύ πένθος για τον Ορέστη Τζιόβα