"Θρίλερ" σε συναυλία της Έλενας Παπαρίζου - Ζήτησε απεγνωσμένη να καλέσουν την αστυνομία

Δεν πίστευε στα αφτιά της! Άνδρας κατέβασε το παντελόνι του και...

Μια πολύ δύσκολη στιγμή χρειάστηκε να διαχειριστεί σε συναυλία της στην Θεσσαλονίκη η Έλενα Παπαρίζου, όταν σταμάτησε να τραγουδάει μετά από φωνές του κοινού της πρώτης γραμμής. Μάλιστα, χρειάστηκε να ζητήσει να καλέσουν και την αστυνομία.

Συγκεκριμένα, σταμάτησε να τραγουδάει όταν κατάλαβε ότι επικρατεί αναστάτωση στον κόσμο. Σταμάτησε στη συνέχεια και τη μουσική και όταν της ενημέρωσαν ότι άγνωστος άνδρας ανάμεσα στο πλήθος είχε κατεβάσει το παντελόνι του, δεν μπορούσε να το πιστέψει και απεγνωσμένη είχε πιάσει το κεφάλι μη μπορώντας να πιστέψει αυτό που γινόταν.

Αμέσως η Έλενα Παπαρίζου είπε από το μικρόφωνο στους διοργανωτές και τους φύλακες να απομακρυνθεί άμεσα αυτός ο άνδρας και να κληθεί η αστυνομία, καθώς είναι και ένας χώρος με μικρά παιδιά.

«Θα παρακαλέσω κατευθείαν ο κύριος αυτός να βγει και να καλέσετε το 100. Σας παρακαλώ πολύ είναι ένας χώρος με μικρά παιδιά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Να σημειωθεί πως η τραγουδίστρια ξεκίνησε την καλοκαιρινή της περιοδεία λίγες ημέρες μετά το τέλος της δικαστικής διαμάχης με τον πρώην σύντροφό της.

Το βίντεο που κυκλοφορεί από την συναυλία της Έλενας Παπαρίζου

Όταν η Δανάη Μπάρκα ανέβηκε στην σκηνή σε συναυλία της

Το βράδυ της Τετάρτης 8/6 η Έλενα Παπαρίζου έκανε την αρχή της καλοκαιρινή της περιοδείας τραγουδώντας στο Βεάκειο. Εκεί βρέθηκαν πολλές προσωπικότητες και "μεγάλα" ονόματα του χώρου, ανάμεσα στους οποίους βρέθηκε και η Δανάη Μπάρκα. Ως μία από τις μεγαλύτερες θαυμάστριες της, η παρουσιάστρια θέλησε να της δείξει τον θαυμασμό της με τον πιο "τρελό" τρόπο.

Ανέβηκε, λοιπόν, επάνω στη σκηνή για να τραγουδήσει και να χορέψει με την τραγουδίστρια, η οποία φόρεσε το πιο "καυτό" τζιν σορτσάκι, και, φυσικά, απόσπασμα αυτή της επικής στιγμής παρουσιάστηκε το πρωί της Πέμπτης 9/6 στην εκπομπή της, Πάμε Δανάη, δείχνοντας πως το κοινό ξεκάθαρα απόλαυσε αυτή την εμφάνιση.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

''Είμαι και λίγο σταρούμπα, θέλω τον...'' - Αφοπλιστική η Έλενα Παπαρίζου στη νέα της συνέντευξη

Έλενα Παπαρίζου: ''Ο άντρας μου είναι...'' - H σπάνια αποκάλυψη για τον Ανδρέα Καψάλη