Σπύρος Μπιμπίλας: ''Καταπέλτης'' για τον Γιώργο Κιμούλη - «Είχε διαγραφεί διά βίου από το ΣΕΗ...»

Ποιος επανέγραψε ξανά τον ηθοποιό στον Σωματείο;

Στην εκπομπή Πρωινό μίλησε το πρωί της Δευτέρας, ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος φαίνεται πως, πλέον, έλαβε τις αγωγές του Γιώργου Κιμούλη, από το Σωματείο των Ελλήνων Ηθοποιών και μπορεί να πει καθαρά την σκέψη του σχετικά με τα όσα έχουν συμβεί. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο ίδιος, ο σκηνοθέτης και ηθοποιός είχε διαγραφεί παλαιότερα από το Σωματείο και αυτό που αναζητούν τώρα είναι ο τρόπος με τον οποίο επανεγγράφη.

Οι δηλώσεις του Σπύρου Μπιμπίλα

«Εγώ είπα ότι είχε διαγραφεί για κάποιους συγκεκριμένους λόγους από μία νόμιμη γενική συνέλευση, είχε κάποτε διαγραφεί διά βίου, αυτό που πρέπει να δούμε είναι πώς επανεγγράφη. Όταν λες ιστορικά γεγονότα όπως είναι μια διαγραφή, δεν είναι συκοφαντία, είναι μια αλήθεια. Ψάχνουμε να βρούμε τα πρακτικά εκείνης της περιόδου για να δούμε τον λόγο που διαγράφηκε δια βίου ο Γιώργος Κιμούλης από το ΣΕΗ.

Οι διαδικασίες που τηρήθηκαν είναι νόμιμες. Ο κ. Κιμούλης ζήτησε κάποιες προθεσμίες για να φέρει και άλλους μάρτυρες, οι οποίοι επανεξετάστηκαν. Καλώ όλα τα τότε εμπλεκόμενα μέρη στις καταγγελίες να έρθουν να μας ξαναπούν στο ΣΕΗ τι είχε γίνει», είπε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μπιμπίλας στο Πρωινό.

Η αφοπλιστική απάντηση του Νίκου Ψαρρά για το εξώδικο του Γιώργου Κιμούλη

Η κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα, συνάντησε τον Νίκο Ψαρρά, ο οποίος ρωτήθηκε για την αγωγή που έλαβε από τον Γιώργο Κιμούλη. Πέρυσι, μετά την καταγγελία της Ζέτας Δούκα για λεκτική κακοποίηση, έλαβε την υποστήριξη των τότε συναδέλφων της, που ήταν μπροστά στο περιστατικό.

Ο Γιώργος Κιμούλης, με τη σειρά του, έχει καταθέσει αγωγή κατά της Ζέτας Δούκα, αλλά και εναντίον των δύο ηθοποιών, που τάχθηκαν δημόσια στο πλευρό της, δηλώνοντας μάλιστα πως ήταν μάρτυρες στο καταγγελθέν περιστατικό και δεν αλλάζουν τίποτα από όσα υποστηρίζουν.(δείτε εδώ την απάντηση της Ζέτας Δούκα για το εξώδικο)

Ο Νίκος Ψαρράς, αρκέστηκε να σχολιάσει: «Θα μιλήσει η δικαιοσύνη. Είμαι μέλος του ΣΕΗ. Σας ζητώ συγγνώμη, ξέρω πως προσπαθείτε Σαββατιάτικα να κάνετε τη δουλειά σας, αλλά έχω σπαταλήσει πολύ χρόνο σήμερα και έχω πιο σημαντικά πράγματα να κάνω και δύσκολη παράσταση. Η διάθεσή μου δεν έχει χαλάσει. Φτιάχνει, γιατί έχω να παίξω σπουδαίο ρόλο».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ξεκινάει τις αγωγές ο Γιώργος Κιμούλης - Τα υπέρογκα ποσά που ζητά από την Ζέτα Δούκα και όχι μόνο

Ζέτα Δούκα: Ένας χρόνος από την καταγγελία της για τον Κιμούλη - «Ακόμα θυμάμαι τον φόβο που με παρέλυε»