Γνωστός ηθοποιός έγινε δεύτερη φορά πατέρας

Η τρυφερή ανάρτηση στο Instagram

Ο Jason Statham μαζί με την Rosiew Huntington πλέουν σε πελάγη ευτυχίας καθώς έγιναν για δεύτερη φορά γονείς. Μάλιστα, το διάσημο μοντέλο έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι στις 2 Φεβρουαρίου.

Από την άλλη, σύμφωνα με πληροφορίες την Daily Mail, η Rosie Huntington-Whiteley γέννησε σε μαιευτήριο του Λονδίνου και την επιβεβαίωση έκανε άτομο από τον στενό κύκλο του ζευγαριού.

Έτσι, η ίδια πριν από λίγες ώρες δημοσίευσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με την νεογέννητη κόρη της στην κούνια, αποκαλύπτοντας πως θα ονομαστεί Isabella James Statham. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό είχε γίνει ο κακός χαμός στην Θεσσαλονίκη με τον ηθοποιό όπου βρισκόταν για τα γυρίσματα γνωστής ταινίας.

Η τρυφερή ανάρτηση στο instagram

Λίγα λόγια για τον Jason Statham

Ο Τζέισον Στέιθαμ (Jason Statham, 26 Ιουλίου 1967) είναι Άγγλος ηθοποιός και μοντέλο. Είναι γνωστός για τους ρόλους του στις ταινίες του Γκάι Ρίτσι Lock, Stock and Two Smoking Barrels, Snatch, Revolver.

Έχει εμφανιστεί επίσης σε ταινίες όπως η τριλογία θρίλερ-δράσης Transporter, η μαύρη κωμωδία-ταινία δράσης Crank, η ταινία δράσης War, το θρίλερ επιστημονικής φαντασίας-δράσης Death Race και η σειρά ταινιών δράσης The Expendables.

Το 2015 πρωταγωνίστησε στην ταινία Fast and Furious 7 και έπαιξε έναν κωμικό ρόλο στην ταινία Spy της Melissa McCarthy. Συνηθίζει να εκτελεί μόνος του τις πολεμικές σκηνές και θεωρείται γενικά ως αντιήρωας.

Η ζωή του Στέιθαμ στα μέσα ενημέρωσης ξεκίνησε όταν τον είδαν από το γραφείο Sports Promotions να ασχολείται με το μόντελινγκ των αθλητών ενώ προπονούνταν στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Crystal Palace του Λονδίνου.

Μετά από αυτό, έγινε μοντέλο για την εταιρεία ρούχων French Connection. Ένας εκπρόσωπος της εταιρείας είπε : "Επιλέξαμε τον Τζέισον επειδή θέλαμε το μοντέλο μας να μοιάζει με κανονικό άνθρωπο. Η εμφάνισή του είναι απλά η σωστή για τώρα : πολύ ανδροπρεπής".

Ωστόσο ήταν ακόμα αναγκασμένος να ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα του σαν πλανόδιος πωλητής για να τα φέρνει βόλτα, πουλώντας "ψεύτικα αρώματα και κοσμήματα στις γωνίες του δρόμου", σύμφωνα με τον Στέιθαμ. Έκανε μικρές εμφανίσεις σε ελάχιστα βίντεοκλιπ, συμπεριλαμβανομένου του "Comin' on Strong" από τους The Shamen το 1993, του "Run to the Sun" από τους Erasure το 1994 και του "Dream a Little Dream of Me" από τους The Beautiful Southτο 1995.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Πρωταγωνιστής του Σασμού έγινε πατέρας και δημοσίευσε φωτογραφία του νεογέννητου

Πατέρας για τέταρτη φορά γνωστός Έλληνας τραγουδιστής