Κυβέλη Χατζηευστρατίου: Η πρώτη της ανάρτηση μετά την νίκη της στο GNTM 4

«Ευγνώμων για το ταξίδι προς το φως»

Η μεγάλη νικήτρια του GNTM 4 είναι η Κυβέλη Χατζηευστρατίου, η οποία, σχεδόν μια μετά τον τελικό, προχώρησε στην πρώτη της ανάρτηση στα social media.

Η Κυβέλη Χατζηευστρατίου βρισκόταν από την αρχή ανάμεσα στα φαβορί και είχε ξεχωρίσει τόσο λόγω της ομορφιάς της, όσο όμως και της δυναμικής της προσωπικότητας.

Το νεαρό μοντέλο λοιπόν επέστρεψε στο instagram και έκανε την πρώτη ανάρτηση.

«Ευχαριστώ πολύ την παραγωγή του starchannel και τους υπέροχους ανθρώπους που δουλέψαμε για το GNTM ,αλλά και τον κόσμο που με στήριξε. Ευγνώμων για το ταξίδι προς το φως», έγραψε χαρακτηριστικά η νικήτρια του ριάλιτι μοντέλων.

Αποκάλυψε ποιοι δύο παίκτες δεν της έδωσαν συγχαρητήρια για τη νίκη της στο GNTM

Το πρωί της Δευτέρας 21/12 βρέθηκε στην εκπομπή «Breakfast at Star» όπου μίλησε για όλους και για όλα.

«Αναγνωρίζω τι γίνεται και δεν γίνεται, απλά σε μία κατάσταση έκστασης τους αγαπάς όλους. Αργότερα, ένας ένας περνούσαν και μου έλεγαν συγχαρητήρια αλλά δεν με ένοιαζε τόσο, αλλά δεν το είχα τόσο πολύ ανάγκη, όσο μία αγκαλιά από τον Ντίνο και την Άννα. Δεν μιλήσαμε ποτέ με τον Θάνο και τον Στυλιανό. Ο Κωνσταντίνος μου είπε συγχαρητήρια».

«Αισθάνομαι πολύ όμορφα! Είμαι σε λίγο ζεν φάση γιατί είναι εκεί που φτάνεις στο σημείο που λες “εντάξει”. Μετά δεν σταμάτησα να κλαίω, δεν ξέρω τι με έπιασε. Από τη χαρά μου, την περηφάνια μου» παραδέχτηκε και συνέχισε «Παρόλο που δείχνω ότι έχω αυτοπεποίθηση, κρατώ μικρό καλάθι γενικά. Ήμουν στο 90% για μένα».

«Νιώθω ότι δεν το έχω συνειδητοποιήσει 100%, ότι με προετοίμαζα τόσο καιρό αλλά εν τέλει… Δεν το έχω συνειδητοποιήσει… Το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να αγκαλιάσω τον coach. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ, ήρθα κατευθείαν εδώ» εξομολογήθηκε.

«Πέρασαν όλα πάρα πολύ γρήγορα, που μετά ακούστηκε το μπαμ από τους καπνούς και απλά τα ξέχασα όλα. Έπαθα ένα τεράστιο σοκ, ξεκίνησα να βλέπω μπροστά μου αστεράκια, καμπανάκια, καρδούλες, τον coach να πέφτει πάνω μου και να αγκαλιαζόμαστε. Αναγνωρίζω τι γίνεται και δεν γίνεται, απλά σε μία κατάσταση έκστασης τους αγαπάς όλους».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Η Κυβέλη κέρδισε το GNTM 4 και το twitter πήρε "φωτιά" - «Όλοι οι άλλοι ήταν...»

Όλγα Ντάλλα: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον τελικό του GNTM 4 - Η αντίδραση του Στυλιανού