Συγκλονίζει ο Γιώργος Χειμωνέτος: «Την εποχή που ήμουν μοντέλο δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση»

«Το θυμάμαι σαν τώρα…»

Το απόγευμα της Κυριακής 5/12 στο πλατό της εκπομπής «Όλα γκουντ» βρέθηκε καλεσμένος ο Γιώργος Χειμωνέτος. Ο γνωστός Ολυμπιονίκης στην ποδηλασία "άνοιξε" την καρδιά του και μίλησε για την σεξουαλική παρενόχληση που είχε δεχθεί ως μοντέλο.

Η αποκάλυψη του Γιώργου Χειμωνέτου για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε

«Ήταν σε club το βράδυ, τύπου έχω γνωριμίες και θα κάνω τον καλό για να σε κλείσω. Ήταν κοσμικός, παρέα με τους σχεδιαστές και παράγοντας. Παίζει αυτό με όμορφα παιδιά. Και να ήθελα να το σκεφτώ, δεν είχα χρόνο».

«Αλλά δεν ισχύει αυτό το πράγμα είναι λάθος. Να σε πάνε σπρωχτό. Το λέμε τώρα που είμαστε μεγάλοι. Όταν είσαι 22 χρονών κι ονειρεύεσαι…

Το θυμάμαι σαν τώρα… Κι άλλα παιδιά που μπήκαν στον χώρο, τους είχα μεθοδεύσει τι να προσέξουν. Μην ονειρεύεστε ότι με κάτι άλλο που θα κάνετε στον επαγγελματικό τομέα, θα γίνει κάτι». Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό ο ίδιος είχε αποκαλύψει το υπέρογκο ποσό που πήρε σε πασαρέλα.

Δύσκολες ώρες για τον Γιώργο Χειμωνέτο - Έχασε το σπίτι του σε πλειστηριασμό

Ο Γιώργος Χειμωνέτος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του ALPHA «Super Κατερίνα» όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην δικαστική του περιπέτεια, μετά τον πλειστηριασμό του σπιτιού του.

Ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά πως: «Έχασα το σπίτι μου σε πλειστηριασμό, απλά είμαστε ακόμα σε ένδικο αγώνα. Το 2013 έγινε ένας πλειστηριασμός, κατ’ εμέ παράλογος, περί της πρώτης κατοικίας.

Έπεισαν τον δικαστή ότι εγώ μένω στο κομμωτήριο και ότι αυτό το σπίτι δεν είναι η πρώτη μου κατοικία, που ήταν το μοναδικό μου σπίτι και πατρικό μου». Ο Γιώργος Χειμωνέτος συμπλήρωσε: «Ο δικαστής για χ λόγους είπε ότι δεν είναι, κατοχύρωσε τον πλειστηριασμό, έφυγε το σπίτι.

Αποδείξαμε μετά ότι δεν μένω στο κομμωτήριο, αλλά επέμεναν ότι δεν είναι αυτή η πρώτη μου κατοικία, αλλά δεν ξέρουν και πού είναι η πρώτη μου κατοικία».

«Έχω δεχθεί ανήθικες προτάσεις, συνοδευόμενες με ανταλλάγματα. Έχουν γίνει κάποιες προτάσεις για την τηλεόραση, έχουμε συμφωνήσει για το τι θέλουμε να κάνουμε, αλλά ακόμα δεν έχουμε υπογράψει».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Γιώργος Χειμωνέτος: «Καρφώνει» τον ΑΝΤ1 για την Φάρμα - «Δεν ήταν ωραίος ο τρόπος τους»

Όλα Γκουντ: Αποχώρησε ξαφνικά η Ναταλί Κάκκαβα - Βούρκωσε ο Γρηγόρης Γκουντάρας