Η δημοσιογράφος Michela Persico αποκάλυψε ότι είναι έγκυος και θετική στον κορωνοϊό

Το συγκλονιστικό μήνυμα της

Η δημοσιογράφος Michela Persico αποκάλυψε ότι είναι έγκυος και θετική στον κορωνοϊό μέσα από ένα συγκλονιστικό βίντεο στο Instgaram. Τι είπε για την κατάσταση της υγείας της;

Η Michela Persico είναι γνωστή αθλητικογράφος της Ιταλίας και είναι και η σύντροφος του γνωστού ποδοσφαιριστή της Juventus, Daniele Rugani. Οι δυο τους μάλιστα περιμένουν το πρώτο του παιδί, ωστόσο η ίδια βρέθηκε θετικό στον ιό.

Η δημοσιογράφος έκανε δηλώσεις σε ιταλικό περιοδικό τόσο για την υγεία της, όσο και για το τεστ πώς βρέθηκε θετική. Τι ανέφερε και πόσο επικίνδυνο είναι αυτό τόσο για εκείνη όσο και το μωρό που περιμένει με τον αμυντικό κεντρικό της ιταλικής ομάδας Juventus.

Τι αναφέρει η Michela Persico για την κατάσταση της υγείας της

Η ίδια έκανε δηλώσεις στο ιταλικό περιοδικό Chi, και αποκάλυψε τόσο την εγκυμοσύνη της, αλλά και τα αποτελέσματα του τεστ για τον ιό που βγήκαν δυστυχώς θετικά: «Δεν μπορώ ακόμη να μιλήσω γι ‘αυτό, αλλά αυτή τη στιγμή πρέπει να καταλάβω τι θα συμβεί, ελπίζω ο ιός να μην επηρεάζει την εγκυμοσύνη. Ναι, φοβάμαι πολύ» είπε. Δείτε και ποιο μέλος της βασιλικής οικογένειας βρέθηκε χθες θετικό στον ιό

Εκτός από την συνέντευξη που έδωσε η ίδια μίλησε για την περιπέτεια της και στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram. «Το αποτέλεσμα είναι θετικό, αλλά είμαι χωρίς συμπτώματα. Γεια σας παιδιά, έχω το αποτέλεσμα, θέλω να σας σιγουρέψω για την υγεία μου, είμαι καλά και να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ από καρδιάς για τη συμπαράσταση σας» έγραψε.

Δείτε το βίντεο που μιλάει για την εγκυμοσύνη της αλλά και την κατάσταση της υγείας της:

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κορωνοϊός: Ανησυχία με την αύξηση των διασωληνομένων ασθενών

Κορωνοϊός: Κλείνουν όλα τα ξενοδοχεία στην Ελλάδα