Chiara Ferragni: Σε καραντίνα η fashion blogger με την οικογένεια της

Τι συνέβη;

Σε καραντίνα η Chiara Ferragni μαζί με την οικογένεια της. Μετά τους 463 θανάτους και πάνω από 9000 θετικά κρούσματα Κορωνοϊού, ο πρωθυπουργός Τζουζέπε Κόντε ανακοίνωσε πως πρέπει να είναι όλοι σε καραντίνα και η fashion blogger το ακολουθεί.

Η εξάπλωση του κορωνοϊού στην Ιταλία έχει ως αποτέλεσμα να μπει σε καραντίνα η χώρα. Μετά τους 463 θανάτους και πάνω από 9000 θετικά κρούσματα.

«Έχουμε πάρει κάποιες νέες αποφάσεις. Δεν υπάρχει χρόνος. Οι αριθμοί μας λένε πως έχουμε μία σημαντική αύξηση μολύνσεων. Το μέτρο που αναμένεται να υπογράψω μπορούμε να το συνοψίσουμε ως μέτρο «μένω σπίτι μου». Δεν θα υπάρχει πια κόκκινη περιοχή, αλλά μία προστατευόμενη Ιταλία. Είναι η στιγμή της ευθύνης, θα πρέπει να αποφεύγονται οι μετακινήσεις πολιτών σε όλη την χώρα, εκτός αν υπάρχουν λόγοι υγείας, επαγγελματικές ανάγκες που πρέπει να αποδεικνύονται και άλλες έκτακτες ανάγκες» είπε ο πρωθυπουργός.

Ανάμεσα σε αυτούς που έμειναν σε καραντίνα και η blogger Chiara Ferragni με τον σύζυγό της Fedez και τον μικρό Leo.Μιας και μιλάμε για τον κορωνοϊό, να τονίσουμε πως ραγδαίες είναι οι εξελίξεις και με τα κρούσματα στην Ιταλία. Αυξάνεται συνεχώς ο αριθμός των νεκρών. Στους πόσους φτάνει τώρα;

Εκτός από την Chiara Ferragni σε καραντίνα 5 νέα κρούσματα στην Ελλάδα - Που βρέθηκαν;

Βγήκαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων του ασθενή με ύποπτα συμπτώματα του Κορωναϊόυ και είναι θετικά. Θα γίνει μάλιστα και δεύτερη εξέταση για να επιβεβαιώσουν αν νοσεί ή όχι από τον ιό. Ποιο το προφίλ του θύματος;

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες εξετάζεται το πρώτο δείγμα ασθενή που νοσηλεύεται στο Αττικό Νοσοκομείο εάν είναι φορέας του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θα ακολουθήσει εξέταση και δεύτερου δείγματος προκειμένου να υπάρξει ασφαλής διάγνωση.

Πρόκειται για έναν άνδρα από τον Πειραιά ο οποίος μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο «Αττικόν», το οποίο αποτελεί νοσοκομείο αναφοράς.

vimaonline.gr

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κορωνοϊός: Τα κρούσματα αυξάνονται - Σε ποιες περιοχές εντοπίστηκαν τα καινούργια;

Κορωνοϊός: Ποια κέντρα του ΟΑΕΔ θα παραμείνουν κλειστά;