ΣΚΑΙ: Άσχημα μαντάτα για Αντώνη Κανάκη εξαιτίας...

Ε βέβαια δεν θα έχει άσχημα μαντάτα ο Αντώνης Κανάκης στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ όταν η εκπομπή του κάνει στον ανταγωνισμό χαμηλότερα νούμερα;

Εχθές, λοιπόν, Αντώνης Κανάκης με το «Βινύλιο» δεν τα κατάφερε! Διαβάστε παρακάτω...

Έκανε στο δυναμικό κοινό 13,9. Στα τέταρτα 13,1 12,7 15,9 15,3 14,9 και 11,4!

Ο Αντώνης Κανάκης δεν τα πήγε καλά αν και από το Survivor δεν πήρε άσχημα νούμερα! Το τελευταίο νούμερο από το ριάλιτι επιβίωσης πριν την εκπομπή του Αντώνη ήταν 15,7...

Απέναντι η Μελέτη με τη Βίκυ Καγιά «Μετά τα μεσάνυχτα» έκανε 16,4

ΣΚΑΙ: Κίνηση απελπισίας λίγο πριν τον γκρεμό!

Ότι να ‘ναι στο κανάλι του ΣΚΑΙ! Έχουνε βάλει στόχο να το τερματίσουν!

Δε φτάνει η αποτυχία του Survivor, του Power of love, της μυθοπλασίας και όλων των άλλων προγραμμάτων που έχουν φέρει το κανάλι στην τρίτη θέση πίσω από AΝΤ1 και ALPHA τώρα ψάχνουν να το τερματίσουν!

Μάλλον τους ενόχλησε που δεν τους βγήκε το κόλπο με την Κατερίνα Δαλάκα και ψάχνουν προγράμματα για να ρεφάρουν! Εχθές σας γράψαμε αναλυτικά για το ναυάγιο της Κατερίνας στο Survivor:

ΣΚΑΙ: «Ναυάγιο» η Κατερίνα Δαλάκα στο Survivor!

Η νέα φοβερή ιδέα που έχουν στον ΣΚΑΙ είναι να φέρουν στην Ελλάδα - και σας αποκαλύπτουμε ότι θα το κάνουν - το ROW! Πρόκειται για μία αμερικανική μπούρδα! Είναι ένα τουρνουά «ελεύθερης» πάλης με γυναίκες και άντρες! Είναι αυτό που στην Ελλάδα το βλέπουμε και γελάμε, το περίφημο κατς!

Ναι δε σας κάνουμε πλάκα, οι άνθρωποι φέρνουνε να δούμε αμερικανικό κατς! Το κατς είναι ένα χαβαλέ αγώνισμα που στην πραγματικότητα οι παλαιστές κάνουν κινήσεις θεατρικές και εντυπωσιακές προς τέρψιν του κοινού!

Στην Αμερική όντως μέχρι και ριάλιτι έχουνε γυρίσει με αυτούς τους πρωταγωνιστές της πάλης κατς! Ερώτημα: Έχουν την εντύπωση στο ΣΚΑΙ ότι υπάρχει περίπτωση το ελληνικό κοινό να κάτσει να δει τέτοιου είδους αμερικανικά σόου; Μα αλήθεια ποιος τα σκέφτεται αυτά; Ειλικρινά δηλαδή απορώ! Δηλαδή, που θέλουν να το πάνε το κανάλι; Τέταρτο; Ή μήπως πέμπτο;

Τι να πούμε από εδώ στο Vanda's blog, στο Youweekly.gr, μακάρι να έχουμε άδικο και να κάνει συγκλονιστικά νούμερα το αμερικανικό κατς!

Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;

TAGS