Κώστας Πρέκας: Τα οικονομικά προβλήματα, οι γυναίκες της ζωής του και η σύλληψη του άγνωστου γιου του για επιθέσεις σε πάνω από 50 γυναίκες!

Τον γνωρίσαμε και τον αγαπήσαμε μέσα από την συμμετοχή του σε παλιές ελληνικές ταινίες.

Ο Κώστας Πρέκας απασχόλησε το κοινό τόσο με τις υποκριτικές του ικανότητες όσο και με την ζωή του. Ποιος πραγματικά, όμως, είναι ο Κώστας Πρέκας και τι συνέβη και συμβαίνει στη ζωή του όλα αυτά τα χρόνια; διαβάστε παρακάτω...

Σε ηλικία 75 ετών να παντρευτεί και η απόφαση αυτή του ηθοποιού αιφνιδίασε πολλούς, ενώ αρκετοί ήταν αυτοί που αναρωτιόνταν ποια είναι η γυναίκα που τον έκανε να εγκαταλείψει την εργένικη ζωή του.

Η γυναίκα αυτή δεν είναι άλλη, από την κυρία των δημοσίων σχέσεων, Μαίρη Βιντιάδου.

Δημοσιεύματα τότε ανέφεραν χαρακτηριστικά πως «Οι δυο τους γνωρίστηκαν όταν εκείνη μαζί με την ομάδα της, πριν από μερικούς μήνες, ανέλαβε τις δημόσιες σχέσεις του θεάτρου του στον Πειραιά. Η καθημερινή τους τριβή λόγω της δουλειάς τον έκανε να την ερωτευτεί. Για να την κατακτήσει τις έγραφε δεκάδες τρυφερά ποιήματα. Με την πάροδο του χρόνου άρχισαν να έρχονται πιο κοντά, και να μοιράζονται στιγμές και εκτός δουλειάς, όπως βόλτες σε ταβερνάκια μαζί με φίλους τους»

Η Μαίρη Βιντιάδου ήταν από τις πρώτες που έσπευσαν στο πλευρό του Κώστα Πρέκα όταν αυτός νοσηλεύτηκε πριν από μερικές μέρες ενώ τη Δευτέρα που ο ηθοποιός θα υποβληθεί σε επέμβαση διπλού bypass στην καρδιά του θα είναι δίπλα του.





Τον Απρίλιο του 2017 ο Κώστας Πρέκας μεταφέρεται στο νοσοκομείο καθώς αντιμετωπίζει προβλήματα καρδιάς. Συγκεκριμένα, ο αγαπημένος ηθοποιός νοσηλεύτηκε στο Παμμακάριστο Νοσοκομείο, στα επείγοντα περιστατικά καθώς είχε έντονους πόνους στην καρδιά.



Υστέρα από αρκετές εξετάσεις ο ηθοποιός διαγνώστηκε με προχωρημένη καρδιακή ανεπάρκεια και οι γιατροί είπαν πως έπρεπε να γίνει άμεσα επέμβαση.

Ο ίδιος δεν ήθελε να μαθευτεί και να πάρει έκταση το θέμα. Όμως το Youweekly.gr επικοινώνησε με άτομο από το νοσοκομείο το οποίο μετέφερε όλα αυτά…

Να σημειωθεί πως ο Κώστας Πρέκας αντιμετώπιζε και αντιμετωπίζει τεράστια οικονομικά προβλήματα και δεν είχε ούτε καν ασφάλεια για να μπορέσει να αντεπεξέλθει στις οικονομικές εκκρεμότητες του νοσοκομείου...

Σε συνέντευξή που είχε παραχωρήσει το 2015 μίλησε και για τον γιο του, 45 ετών σήμερα, ο οποίος μεγάλωσε με τη μητέρα του.

'Ο μεγαλύτερος δεσμός μου ήταν 18 χρόνια και ο μικρότερος 8 χρόνια. Ήταν έρωτας!', είχε δηλώσει μεταξύ άλλων ο Κώστας Πρέκας, υπογραμμίζοντας ότι υπήρξε 'απόλυτα πιστός με κάθε σχέση μου. Η γυναίκα είναι το τρυφερότερο στοιχείο που υπάρχει στη φύση και δεν θα μπορούσα να το προδώσω'.

Πριν από λίγα λεπτά κυκλοφόρησε μια πολύ άσχημη είδηση, όσον αφορά τον γιο του.



Τον τρόμο έχει προκαλέσει στις γυναίκες του Χαλανδρίου το τελευταίο διάστημα 45χρονος, εναντίον του οποίου έχουν υποβληθεί περισσότερες από 50 επώνυμες καταγγελίες για προπηλακισμούς και ξυλοδαρμούς.

Το αποκορύφωμα ήταν ο ξυλοδαρμός μιας μητέρας το μεσημέρι του Σαββάτου στην κεντρική πλατεία του δήμου, κάτι που έφερε στο «αμήν» τις αρχές, με αποτέλεσμα να συλληφθεί την Τετάρτη και κατόπιν εισαγγελικής εντολής να οδηγηθεί σε ψυχιατρική κλινική.

Το συγκεκριμένο άτομο που είναι γνωστό στους κατοίκους της περιοχής για τις εκρήξεις και τις επιθέσεις του σε γυναίκες, αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και στο παρελθόν έχει νοσηλευτεί ξανά σε ψυχιατρική κλινική.



Ο 45χρονος είναι γιος του Κώστα Πρέκα, που πρωταγωνιστούσε σε ταινίες τις δεκαετίες του '60 και του '70.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Ταξίδι του μέλιτος στο Μόναχο για αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz! Ο λόγος για τους… (Photos)

Σάλος με τον γιο του Πρέκα! Επιθέσεις σε πάνω από 50 γυναίκες! Η σύλληψη και το σκάνδαλο…

Θυμάστε την Ιωάννα Κουταλίδου από το Fame Story; Δείτε πώς είναι σήμερα και με τι ασχολείται… (Photos)

TAGS