Monica Bellucci: «Μη με λέτε κορίτσι του Bond, είμαι γυναίκα!»



Η Monica Bellucci βάζει τα πράγματα στην θέση τους...




Συνέντευξη στην εφημερίδα «Guardian» παραχώρησε η Monica Bellucci δίνοντας διάφορες λεπτομέρειες για την νέα ταινία του James Bond στην οποία πρωταγωνιστεί στο πλευρό του Daniel Graig.Μάλιστα, η 50χρονη ηθοποιός αποσαφήνισε για ποιο λόγο δεν θέλει να την αποκαλούν "κορίτσι" του σούπερ πράκτορα!
«Μη με λέτε Bond Girl είμαι γυναίκα. Μπορείτε να με λέτε Bond Lady αν θέλετε. Και είμαι πολύ περήφανη να είμαι μια γυναίκα του Bond, γιατί ο Bond είναι ο τέλειος άνδρας. Γιατί; Γιατί δεν υπάρχει» δήλωσε επί του θέματος η Monica Bellucci.

«Ζούμε σε έναν ανδροκρατούμενο κόσμο. Οι άντρες κατέχουν την εξουσία σε όλα τα επίπεδα: Στη δημοσιογραφία, στην ηθοποιία, στη σκηνοθεσία, στις τράπεζες, στην οικονομία, στα σχολεία. Όλοι οι νόμοι θεσπίζονται από άντρες. Θεωρούν πως όταν οι γυναίκες δεν μπορούν να δημιουργήσουν πια είναι μεγάλες. Αυτό δεν είναι αλήθεια γιατί ακόμα και τότε οι γυναίκες είναι καταπληκτικές. Γι'αυτό πιστεύω ότι η επιλογή του Sam Mendes να επιλέξει εμένα ήταν επαναστατική» εξήγησε η ηθοποιός.

vipnews.gr