H&M new in: 5 outfits για το φθινόπωρο που έχουν γίνει viral

Απόκτησέ τα τώρα και φόρεσέ τα όλη τη σεζόν

instagram@hm

Nομίζω πως η 1η Οκτωβρίου σηματοδοτεί... στυλιστικά την επίσημη έναρξη του φθινοπώρου, αφού άρχισε η δροσούλα, ενώ ο Σεπτέμβριος ήταν αρκετά ζεστός και μας επέτρεψε να φορέσουμε ακόμα τα καλοκαιρινά μας, τσεκάροντας με περισσότερη άνεση τις τρέχουσες τάσεις της νέας σεζόν.

Πλέον ενδίδουμε εξ ολοκλήρου στην έναρξη των πρωινών με περισσότερη ψύχρα αλλά και στις βραδιές που μας επιτρέπουν να αγκαλιάσουμε ένα πραγματικό φθινόπωρο με ό,τι κι αν σημαίνει αυτό σχετικά με το styling. Έτσι τα πλεκτά, οι μπότες, τα μακρυμάνικα αποκτούν τη θέση που τους πρέπει στην καθημερινή μας γκαρνταρόμπα και για να κάνουμε την πιο... στυλάτη αρχή στο ντύσιμό μας, δεν έχεις παρά να τσεκάρεις 5 outfits από τη νέα συλλογή Η&Μ, που θα τα φοράς από τώρα και μέχρι την επόμεη άνοιξη.

Στο Η&Μ θα βρεις 5 must-have outfits της νέας σεζόν

Για να μην προβληματιστείς και πολύ, αφού ήδη γνωρίζεις ποια είναι τα βασικά trends της νέας σεζόν, δες 5 μοδάτα looks με "νεοφερμένα" κομμάτια στη συλλογή Η&Μ, που θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις όμορφες και σικάτες εμφανίσεις από το πρωί ως το βράδυ χωρίς καμία δυσκολία.


Η ιδέα είναι να ακολουθήσεις τις τάσεις και να συνδυάσεις ευέλικτα και μοδάτα κομμάτια, στα top χρώματα της νέας σεζόν, φορώντας σύνολα που είναι ταυτόχρονα στη μόδα και φυσικά θα αναβαθμίσουν το στυλ σου. Να θυμάσαι ότι σκοπός σου είναι να τονίσεις τα δυνατά σου σημεία και να ξεχωρίσεις!

Tip: Το γκρι είναι από τα χρώματα στα οποία στρεφόμαστε κάθε νέα σεζόν, αφού λειτουργεί σαν μαύρο, καθώς ταιριάζει με όλα σχεδόν τα χρώματα - ειδικά με τα must-have του φθινοπώρου. Ανάδειξε τη θηλυκότητά σου με ένα σορτσάκι, που θα φορέσεις με ζιβάγκο και slouchy boots πάνω από το γόνατο, ενώ μην ξεχάσεις τη ζώνη στη μέση για να τονίσεις τη σιλουέτα σου.

Tip: Τα total looks είναι η πιο safe επιλογή για να αναδείξεις την κομψότητά σου. Προρίμησε σκούρο μπλε ή και denim και πόνταρε σε χαλαρά κομμάτια, που είναι ευέλικτα και μοδάτα. Εδώ τα μεγάλα γυαλιά ηλίου με χρωματιστούς φακούς θα βάλουν μια μοντέρνα πινελια στο σύνολο.

Tip: Πολυαγαπημένο μαύρο και ένα χρώμα που δείχνει κομψό ό,τι κι αν επιλέξεις. Για να πετύχεις ένα θηλυκό office look φέτος πόνταρε σε ένα tailored παντελόνι, που διαφράφει τη σιλουέτα και σε ένα τοπ με ανοιχτή πλάτη, για μια θηλυκή εικόνα. Η ζώνη, να θυμάσαι, είναι must-have αξεσουάρ φέτος.

Tip: Οι φούστες της σεζόν κονταίνουν αρκετά και αποκτούν περισσότερο αέρα, οπότε επίλεξε μία μίνι σε φαρδιά γραμμή και συνδύασέ την με ένα λεπτό ζακετάκι. Το σατέν ύφασμα θα δείξει το look σου πιο "ακριβό", ενώ το γκρι χρώμα θα κάνει το πιο σοφιστικέ κοντράστ με το μπεζ.

Tip: Τα κολάν "με ποδαράκι" μπορεί να σου φέρνουν στο νου... γυμναστικές επιδείξεις, αλλά είναι από τα πιο σέξι κομμάτια σε μια γυναικεία ντουλάπα - πέρα από ευέλικτα. Συνδύασέ το με ένα crop σακάκι, δημιουργώντας μια elegant μονοχρωμία και σπάσε τη... ρουτίνα με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες λεοπάρ γόβες. Είσαι έτοιμη να κερδίσεις όλες τις "μάχες" στη δουλειά!